Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3905
Legújabb tag: razor8111

Látogatók ma: 4725
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 493595
Összes látogatók: 24940020

Reklám

  HUPIKÉK TÖRPIKÉK - VÉGE A 9. ÉVADNAK!
Feliratos anime letöltésekMai négyes adagunkkal a sorozatnak tulajdonképpen a végére is értünk, meg nem is.

A végére értünk, hiszen az utolsó idõutazós epizódokat osztjuk most meg veletek, ugyanakkor mégsem, mivel a hupikék törpikék egy nagyon kis ideig még velünk lesznek.

Hogy mi e bizonytalanság oka, az jövõ héten ugyanekkor kiderül, addig viszont még megnézhetjük, milyen módon NEM ZÁRUL LE a szemünk láttára a törpök térben és idõben való 39 részes utazása. Ahogy ugyanis már taglaltuk, a nyolcadik szezon végeztével az NBC koncepcióváltásra bírta rá a kifulladóban lévõ sorozat alkotóit, s ez az új koncepció az Aprajafalvából kiemelt nagyjából 17 törp idõutaztatása volt. A téma azonban nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, mivel a nézõk afféle cápaugrásnak, az eredeti mese jellegétõl abszolút eltérõ évadnak tartották ezt az idõkristályokkal bíbelõdõs küldetést, s mindez a nézettség további csökkenésében is megmutatkozott. Az NBC lezárás nélkül volt hát kénytelen törölni mûsoráról a kilenc televíziós évadon keresztül sugárzott szériát, amellyel kapcsolatban mi, nézõk csak sejhetjük és bízhatunk benne, hogy Törpapáéknak sikerült végül szerencsésen összeilleszteniük az idõkristályokat, s annyi veszõdség után végre hazajuthattak. Ha az eddigi mozifilmek nem is képezik a törpkánon részét, arra azért jók, hogy úgy gondoljuk: ez tényleg így is történt.

Mindenesetre a törpök jövõ héttõl kezdve még visszatérnek egy nagyon kis idõ erejéig, hogy néhány, a sorozat eredeti jellegével rendelkezõ, abszolút klasszikus epizódok révén törpösebb búcsút vehessenek az oldaltól, mint ahogy ezzel a lezáratlan lezárással tették volna...


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!