Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 13
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3866
Legújabb tag: Adrilla

Látogatók ma: 19381
Online látogató: 13
Látogatók a hónapban: 290968
Összes látogatók: 24737394

Reklám

  A hupikék-sorozat elkaszálásáról
Feliratos anime letöltésekA Hupikék törpikék a Hanna-Barbera Productions egyik legsikeresebb és leghosszabb ideig mûsoron lévõ szombat reggeli rajzfilmsorozata volt 1989-ig, amikor is az NBC változtatott az amúgy csökkenõ nézettségû széria formátumán azzal, hogy idõutazásra küldte a törpök alapcsapatát. A nézettség még további csökkenése azonban a csatorna döntésének helytelenségét igazolta, s egy idõ után kénytelenek voltak belátni, hogy kilenc év és egész pontosan 424 fejezet után muszáj kaszálni a sorozatot. Ám a lezárás nélkül maradt idõutazás sem rontotta a törpikék renoméját, hiszen az azóta eltelt közel három évtized alatt az USA Network-ön 1993-ig, a Cartoon Network-ön 2004-ig, a Boomerangon pedig napjainkig az amerikai gyerekek körében még mindig az egyik legnézettebb animációs sorozatnak számít a belga eredetû, de amerikanizált történetfolyam.
Bár a csökkenõ nézettség elsõre nem ezt mutatta, de elvitathatlan tény, hogy az utolsó szezonra rendszeresített idõutazás egyfajta kísérlet volt a készítõk részérõl, mivel a szórakoztatás mellett a történelem és a földrajz oktatását is célul tûzték ki maguk elé. A komolyzenei célzatú tanítással már bizonyították, hogy mindig is igyekeztek a kommerszen túl szórakoztatni a legkisebbeket, így elhihetjük, hogy a nyolc évad utáni ölettenségbõl kilábalva történelmi és földrajzi ismereteket is akartak nyújtani nekik.
Egyébként az a tény, hogy tisztességes lezárás nélkül fejezték be a sorozatot, felfogható úgy is, hogy a tizenhét útra kelt törp idõcsapdába került, s mivel soha nem látjuk a hazatérésüket, a sorsuk bizonytalanná válik a számunkra. Egyedüli megnyugvást az amúgy nem kanonikus 2011-es mozifilm adhat, amely szerint New York-ban meg tudnak nyitni egy idõportált, s azon keresztül visszajutnak a saját idejükbe és a saját világukba. Peyo írt valami hasonlóról az egyik könyvében, így tulajdonképpen elfogadhatjuk tényként, hogy ha nem is a sorozatban, de elõbb vagy utóbb hazajutottak az idõutazó hupikékek.

Szabadság miatt egyébként a jövõ heti négyes adaggal együtt tesszük közé az e heti "szent törpevangéliumot" :-)


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!