Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3494
Legújabb tag: Jozsikax98

Látogatók ma: 4088
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 251061
Összes látogatók: 21843222

Reklám

  A 9. TÖRPSZEZON LÉTÉNEK OKA
Feliratos anime letöltésekA törpök erdejét, a Csobilla-folyót, az Aprajafalvát és a Hókuszpók vityillóját nélkülözõ kilencedik évad idõutazós koncepcióját a '90-es években Európában megjelent, The Smurfs Travel The World címû videójáték ihlette, de tagadhatatlan, hogy nyolc szezon után a sorozatírók kizárólag a kreativitásuk csökkenése miatt nyúltak ehhez a témához. Miként a széria testvérsorozatának, az óceánmélyi Szippániában játszódó Szippancsoknak az utolsó évadában - amelyben ismert meséket "játszattak el" az addigra már temérdek vízikalandot átélõ szipoltyús fõhõsökkel -, úgy itt is az ötlettelenség miatt utaztatták Törpapáékat az õskor után hol Német-, hol Görög-, hol Oroszországba, hol Egyiptomba, hol pedig kalózok közé. S mindezt a legkülönfélébb korokban. Az 1989-es év második és az 1990-es év elsõ felében sugárzott utolsó évadból nem maradt ki sem Hókuszpók, sem Vili, sem Sziamiaú, sem pedig Bibírcsóka, de valamennyiük más karakter bõrébe bújva jelennek csak meg. Feltételezhetõ persze, hogy ezek az alteregók a közkedvelt gonosztevõk valamikori õsei, elõdei, a lényeg mégis az, hogy a készítõk nem akartak még többet kockáztatni azzal, hogy kihagyják õket a show-ból.
Miként a törptársadalom magjáról sem mondtak le, hiszen az idõkristályok segítségével nem kelt idõútra minden egyes törp. Törpapa mellett a 39 részes hattyúdal állandó vagy visszatérõ szereplõje Törpilla, Törpicur, Okoska, Ügyifogyi, Törperõs, Ügyi, Dulifuli, Lusti, Hami, Tréfi, Törpojáca, Törpingáló, Törpszakáll, Vadócka, a törpifjoncok közül pedig Törpörgõ és Törpiri, valamint a Nagyitörpnél sokkal népszerûbbé váló kis kedvenc, Hopsza, akinek menet közben a származására is fény derül majd. Nagyitörp, Kertitörp és Nótata mindössze afféle vendégszereplõként bukkan fel a szezonnyitó epizód elsõ felében, hogy aztán Aprajafalvával együtt õk is csak emlékként maradjanak meg a számunkra.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet