Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3865
Legújabb tag: 1Kara

Látogatók ma: 17250
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 288837
Összes látogatók: 24735262

Reklám

  A hupikékek díjai és jelölései
Feliratos anime letöltésekStuart R. Ross amerikai médiamogul 1976-os belgiumi útja során találkozott a törpökkel az azóta klasszikussá lett Hupikék törpikék és a csodafurulya címû film megtekintésekor. Rövidesen megállapodást kötött Peyóval és Peyo törpképregényeinek kiadójával, a Dupuis-val, amelynek révén megszerezte a törptörténetek és a törpkarakterek jogait egyrészt egy észak-amerikai animációs sorozat elindításához, másrészt pedig az ehhez kapcsolódó ajándéktárgyak és relikviák gyártásához. A legenda szerint Fred Silverman akkori NBC-elnök kislányának, Melissának volt egy saját törpbabája, amit egy coloradói útjuk során maguknak megvásárolt játékboltból kapott, s többek között ennek hatására született meg a Hanna-Barbera Stúdió égisze alatt elindított Hupikék törpikék címû rajzfilmsorozat gondolata.
Az azóta az amerikai popkultúra szerves részévé vált széria 1981. szeptember 12-én debütált az amerikai NBC szombat délelõtti matinésávjában, s pontosan kilenc televíziós évadon át egészen az 1989. december 2-ai záróepizódjáig tartott. A törpikék közel egy évtizedes és folyamatos tévés karrierje a csökkenõ nézettség miatt szûnt meg, amikor is az NBC mindenféle lezárás nélkül kénytelen volt megszüntetni a show-t.
Azt a show-t, amely 1987-ben, 1988-ban és 1989-ben elnyerte a Daytime Emmy-díjat a Kiemelkedõ, gyermekeknek szánt szórakoztató mûsor kategóriában, s amely magáénak tudhatta 1989-ben a Nickelodeon Kids' Choice Awards jelölését Kedvenc rajzfilm kategóriában, 1982-ben, illetve 1984-ben a Primetime Emmy-díj jelölését Kiemelkedõ, egy óránál rövidebb animált program kategóriában, valamint a Primetime Emmy-díj jelölését Kiemelkedõ egyéni animációs teljesítmény kategóriában. Ez utóbbiban Peyót, Yvan Delportot és Chuck Menville-t terjesztették fel a díjra.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!