Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 3
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3918
Legújabb tag: megyesiedina

Látogatók ma: 7127
Online látogató: 3
Látogatók a hónapban: 572207
Összes látogatók: 25018633

Reklám

  Továbbra is Nagyitörprõl
Feliratos anime letöltésekA nemrég megjelent Nagyitörppel kapcsolatos érdekességek egyike, hogy bár sorrendben õ a harmadik nöi törp Törpilla és Törpiri után, idõrendben valójában épp hogy a legelsõ, hiszen mindkettejüknél jóval idõsebb. A legnagyobb külföldi hupikék törpikés honlap egyenesen az elsõ Törpillának nevezi õt.
Ugyanez igaz a szemüvegére is. Sorrendben õ a harmadik szemüveges törp Aprajafalvában Okoska és a hatodik évadban visszatért Törpszakáll után, a kronológiát tekintve viszont megintcsak elõbb válhatott okulárés törppé, mint a sorozat kezdete óta jelen lévõ tudálékos Okoska.
Mivel minden természetes módon született törp hímnemû, továbbá tudjuk, hogy Törpilla és Törpiri közvetve vagy közvetlenül Hókuszpók teremtménye, nem rendelkezünk semmiféle magyarázattal a kötögetni és Törpszakállhoz hasonlóan mesélni szeretõ Nagyitörp eredetét illetõen.
Az alig több mint egy évadon át képernyõn lévõ Nagyitörp a sorozat után a törpök Schtroumpf címû képregénymagazinjában élt tovább az 1990-es és a 2000-es években.
A rózsaszín kis erszényes állata, Hopsza nagyobb sikernek bizonyulhatott, mivel a nyolcadik után a széria utolsó évadában is rendszeresen felbukkant. A némileg nyúlra emlékeztetõ kis közönségkedvenc különféle hangok és zajok elõadására válik képessé a megjelenését követõ idõkben, s Vadóckához hasonlóan õt is mindig megértik, pedig csak nevéhez hasonló hangfoszlányokat hallat bizonyos helyzetekben.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!