Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3905
Legújabb tag: razor8111

Látogatók ma: 5725
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 494595
Összes látogatók: 24941020

Reklám

  Hupikék törpikék - Valami régi, valami új és valami hupikék
Feliratos anime letöltésekFolytatjuk a nagyitörpös-hopszás évadot a soron következõ négy fejezettel, amelyek rövid idõre bevezetnek két újabb szereplõt is. Az egyikük a gonosz varázsló, Baltazár unokahúga, Denisa, aki ebbõl kifolyólag szegrõl-végrõl Hókuszpóknak is a rokona, s aki kettejükkel ellentétben Törpiri és a törpök barátja lesz. A másikuk Törpszakáll eddig nem emlegetett, most viszont felbukkanó nemezise, akit a törpöket életben tartó Hosszú Élet Köve iránti megszállottsága kergetett olyan szintû õrületbe, amilyenre a békés aprajafalviak nem számítanak.
A sok új karakter mellett a készítõk nem feledkeztek meg a sorozat "jó öreg" vendégszereplõirõl sem, így mai adagunkban viszontláthatjuk az újratöltött Robotörpöt, Robotörpillát és a meséskönyvek lapjain megelevenedõ klasszikus törphõst, Don Törpillót.
Jól érezték tehát az eddigre már igencsak veteránnak számító széria készítõi, hogy a sok újdonságot még több régivel, még több megszokottal érdemes vegyíteniük, hogy legalább nyomokban emlékeztessenek a sorozat klasszikus epizódjaira. A szándékuk ellenére viszont épp a Törpszakáll nemezisérõl szóló fejezetekben olyan vészjósló és csekély mértékben nyomasztó jeleneteket hoztak össze, amely a harmadik évados A törpök idõtojása címû druidás részt leszámítva egyáltalán nem jellemzõ a Hupikék törpikékre. Talán nem véletlen, hogy az agg törp õsellensége hasonló lila öltözéket kapott a stúdiótól, mint öt évvel korábban az arctalan, a szellemtársait egy fából kiszabadítani akaró druida.
A lényeg mindenesetre az, hogy mind Denisával, mind pedig Törpszakáll nemezisével sikerült tágítani a törpök univerzumán, amelyben az eddigi három és félszáz epizód során már így is megszámlálhatatlanul sok barát és ellenség, epizód-, mellék- és vendégszereplõ fordult meg.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!