Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Óz, a nagy varázsló Batman Batman Batman

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3622
Legújabb tag: -akane-chan-

Látogatók ma: 3539
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 510262
Összes látogatók: 22714799

Reklám

  Hupikék törpikék - Valami régi, valami új és valami hupikék
Feliratos anime letöltésekFolytatjuk a nagyitörpös-hopszás évadot a soron következõ négy fejezettel, amelyek rövid idõre bevezetnek két újabb szereplõt is. Az egyikük a gonosz varázsló, Baltazár unokahúga, Denisa, aki ebbõl kifolyólag szegrõl-végrõl Hókuszpóknak is a rokona, s aki kettejükkel ellentétben Törpiri és a törpök barátja lesz. A másikuk Törpszakáll eddig nem emlegetett, most viszont felbukkanó nemezise, akit a törpöket életben tartó Hosszú Élet Köve iránti megszállottsága kergetett olyan szintû õrületbe, amilyenre a békés aprajafalviak nem számítanak.
A sok új karakter mellett a készítõk nem feledkeztek meg a sorozat "jó öreg" vendégszereplõirõl sem, így mai adagunkban viszontláthatjuk az újratöltött Robotörpöt, Robotörpillát és a meséskönyvek lapjain megelevenedõ klasszikus törphõst, Don Törpillót.
Jól érezték tehát az eddigre már igencsak veteránnak számító széria készítõi, hogy a sok újdonságot még több régivel, még több megszokottal érdemes vegyíteniük, hogy legalább nyomokban emlékeztessenek a sorozat klasszikus epizódjaira. A szándékuk ellenére viszont épp a Törpszakáll nemezisérõl szóló fejezetekben olyan vészjósló és csekély mértékben nyomasztó jeleneteket hoztak össze, amely a harmadik évados A törpök idõtojása címû druidás részt leszámítva egyáltalán nem jellemzõ a Hupikék törpikékre. Talán nem véletlen, hogy az agg törp õsellensége hasonló lila öltözéket kapott a stúdiótól, mint öt évvel korábban az arctalan, a szellemtársait egy fából kiszabadítani akaró druida.
A lényeg mindenesetre az, hogy mind Denisával, mind pedig Törpszakáll nemezisével sikerült tágítani a törpök univerzumán, amelyben az eddigi három és félszáz epizód során már így is megszámlálhatatlanul sok barát és ellenség, epizód-, mellék- és vendégszereplõ fordult meg.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet