Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3895
Legújabb tag: balazslaci16

Látogatók ma: 9303
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 424157
Összes látogatók: 24870582

Reklám

  Anne Shirley választása
Feliratos anime letöltésekBertet az elõzõ epizód végén letartóztatták, mivel úgy tûnt, segített kifosztani a munkahelyéhez tartozó raktárt. Bár Anne és a család tudja, velük együtt pedig mi is tudjuk, hogy a valaha alkoholista férfi tisztességesen és becsülettel végezte a munkáját, mindez akkor sem segít a helyzetén, amikor kiderül az igazság és elengedik. Elveszti munkáját, Anne pedig mindeközben egy fantasztikus lehetõséget kap: a Marysville-t elhagyó Henderson kisasszony és kedvese, a Tojásember magukkal szeretnék vinni õt, hogy egy boldog családként kezdhessenek új életet.
A kérdés, hogy Anne él-e a lehetõséggel. Ha él, mit szól mindehhez a Thomas család? Ha viszont nem él, miért dönt úgy, hogy marad?
Akik ismerik Anne eredeti történetét, amely jelen sorozatunk "folytatása", már tudják, hogy Henderson kisasszonyékkal tart-e vagy sem. Akik még nem, azok rácsodálkozhatnak egy hatalmas szívû kislány döntésére, amely nagyban befolyásolja az életét, s vezeti abba az irányba, amelyrõl Lucy Maud Montgomery több mint száz esztendõvel ezelõtt útjára bocsátotta.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!