Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3895
Legújabb tag: balazslaci16

Látogatók ma: 7807
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 422661
Összes látogatók: 24869086

Reklám

  Hupikék törpikék 8. évad START!
Feliratos anime letöltések
Kezdõdjék hát a Hupikék törpikék 8. szezonja!

Az a szezon, amelyrõl elképzelhetõ, hogy egykor sugározta a királyi televízió, én mégsem voltam benne teljesen biztos egészen addig, míg a magyarszinkron.hu oldalán rá nem bukkantam egy szerény kis információra. Történetesen arra, hogy az évadnyitóban megjelenõ Nagyitörp magyar hangja a Csip-csup csodák Kalán nénijét is szinkronizáló Tolnay Klári volt. A sorozat szereplõinek listájáról szóló Wikipédia-szócikk is ugyanezt állítja, így elfogadtam a tényt, hogy a hetedik után a széria nyolcadik évadából is sugárzott részeket a kereskedelmi TV2 elõtti TV2.
Ekkor ugrott be egy pillanatkép 1996-ból vagy 1997-bõl. Azért tudom, hogy ekkortájtról, mert ebben a tanévben kerültem gólyaként a középiskolai kollégiumomba. Ez pedig azt jelentette, hogy az általános iskolai éveimmel ellentétben minimális mértékben nézhettem csak tévét. Egy szombati napon a szobánkba hozott kis fekete-fehér Junoszt tévén véletlenül elkaptam egy rövid jelenetet egy olyan törpepizódból, amilyet korábban még sohasem láttam. Azok az idõk sajnos nem a tévénézésrõl szóltak, így nem tulajdonítottam neki különösebb jelentõséget. Csak valahol tudat alatt maradhatott meg bennem, hogy szebb rajzolású, valamivel igényesebb mozgású és árnyékkal ellátott karaktereket láttam akkor, s közel húsz évig fel sem merült bennem a gondolat, hogy egy nyolcadik évados részhez volt szerencsém. Mikor aztán a feliratkészítésnél eljutottam a sorozat utolsó vérfrissítéseként bevetett Nagyitörphöz, összeállt a kép: sok évvel ezelõtt, valószínûleg a törpikék 90-es évekbeli sikerének alkonyán egyetlenegyszer Magyarországon is vetítették a Hupikék törpikék nyolcadik szezonját, csak sajnos azóta egyszer sem került bele az RTL-csatornák rotációjába. Valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag mindössze az évad eredeti, Nagyitörpöt és a kis társát is mutató fõcímével indítottak el egy hetedik szezonos részt; ennél több köze még nem volt az RTL-nek az össz'-vissz' 24 epizódból álló nyolcadik törpetaphoz.
Ez azonban nem tarthatott vissza minket attól, hogy folytassuk a Hupikék-sagát. Így majdnem két évtizeddel az eredeti hazai premier után ma felirattal megtámogatva mutatjuk be Nektek a sorozat utolsó elõtti évadának elsõ négy fejezetét. Azt a négy fejezetet, amelyek mindegyikében szerepel Törpszakáll rég nem, általunk, nézõk által pedig még sohasem látott kedvese, Nagyitörp. Az új törpkarakter szezonnyitóbéli felbukkanásával egy harmadik törphölgy költözik hát Aprajafalvába Törpilla és Törpiri után, hogy valamivel több mint egy évadon át aktív részese legyen a törpiek életének a már említett kis társával, a bordó színû szõrmókkal, Smoogle-lal együtt. Smoogle egy Vadóckához hasonlóan beszélni nem tudó kis lény, akit a német szinkronbéli nevét átvéve magyarul Hopszának neveztem el, mivel az itthoni verzióhoz még találóbbnak éreztem, mint a germán változathoz.

Törpénelmi jelentõségû premiert tartunk hát a pünkösdi hétvégén, hogy a hazai törprajongók régi és új nemzedéke közelebbrõl ismerhesse meg a törpök Törpapánál is régebbi nemzedékét.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!