Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3918
Legújabb tag: megyesiedina

Látogatók ma: 7056
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 572136
Összes látogatók: 25018561

Reklám

  Utolsó szinkronos epizódok!
Feliratos anime letöltésekMai négyes adagunkkal egyrészt lezárjuk a hosszúra nyúlt hetedik törpévadot, másrészt pedig megosztjuk veletek az utolsó két szinkronos epizódunkat.
A törpújságírásról szóló fejezetben bukkan fel elõször a csúsztatás árán mindenbõl szenzációt kreáló Riportörp, aki néhány feliratozott részben késõbb is fel-felbukkan majd. A Riportörp igaz törpénete címû epizódból mindenesetre megtudhatjuk, hogy Görög László szólaltatta (volna) meg õt a késõbbiekben is.
A szezonzáró fejezetünk a sorozat történetének hatodik, s egyben utolsó speciálja, ezen belül pedig második karácsonyi különkiadása, amelynek szinkronja nem az RTL-csatornák rotációjának vagy az internetnek, hanem a munkahelyem központjának köszönhetõen került elõ. Történt egyszer ugyanis, hogy egy továbbképzésen kellett ott részt vennem, az egyik szünetben pedig az elõtér egyik, videokazettákat tartalmazó üveges vitrinjében felfigyeltem három Hupikék törpikék-mûsoros VHS-re. Menten kikölcsönöztem mindhármat, s átnézve õket két, eleddig szinkrontalan epizódra lettem figyelmes. Az egyik Az elátkozott remete címû rész volt, a másik pedig az éppen aktuális 2. Karácsonyi különkiadás. Házilag lehetetlen volt bedigitalizálnom, mivel másolásvédelemmel ellátva jelentették meg mindet a Hupikék törpikék-zenei albumok indulása tájékán, a '90-es években, így egy ezzel is foglalkozó céghez vittem el, ahol jó pézért megtették ezt helyettem.
Így szereztük meg az egyetlen vadóckás karácsonyi speciál magyar szinkronját, hogy ezzel vethessünk ma véget a Magyarországon még biztosan sugárzott hetedik szezonnak, s hogy a jövõ héten átadjuk a helyét egy határozottan rövidített nyolcadik évadnak. Annak az évadnak, amelybõl annak idején talán adtak itthon részeket, talán nem. Mi mindenesetre nem állunk meg, s most már csak és kizárólag felirattal ellátva folytatjuk az aprajafalviak históriáját.


  Hozzászólások
#1izzy - 2016. 05. 05 17:56:05
huuuhuuuu

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!