Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3885
Legújabb tag: SkyBlondeHUN

Látogatók ma: 4360
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 375265
Összes látogatók: 24821690

Reklám

  Anne rögös útja
Feliratos anime letöltések111 évvel ezelõtt bukkant fel elõször Anne Shirley az õt életre keltõ Lucy Maud Montgomery regényének lapjain. A történetét feldolgozó kanadai tévéfilmsorozat olyannyira népszerû, hogy a különbözõ tévécsatornák újra és újra mûsorukra tûzik. Az animében szegény hazai mûsorkínálat azonban máig nem szolgált a róla szóló japán szériával, holott jobban illik a Kevin Sullivan cége által készített Anne és Váratlan utazás mellé, mint az Anne a Zöldormú Házból címû 2001-es, kanadai animációs sorozat, amelyet szintén a Sullivan Entertainment gyártott. A gyerekek egyéniségének fejlõdését támogatni szándékozó és az innovatív gondolkodásukat erõsíteni óhajtó Sullivan-animációval ellentétben a japán gyártású, de tagadhatatlanul Montgomery-sen kanadai hangulatot árasztó eredettörténet egyszerûen és szívhez szólóan csak elmesél egy történetet, amelyben a világot egyre jobban meg- és kiismerõ Anne Shirley észrevétlenül halad a Prince Edward-szigetre tartó úton. Azon az úton, amelynek a végsõ állomása a 111 évvel ezelõtti alapmû kiindulási pontja lesz.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték



© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!