Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 25
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3883
Legújabb tag: sallai2002

Látogatók ma: 21855
Online látogató: 25
Látogatók a hónapban: 363886
Összes látogatók: 24810311

Reklám

  Törpös húsvéti megemlékezés
Feliratos anime letöltésekHúsvét alkalmából érdemes megemlítenünk a törpök húsvétját. A karácsonnyal ellentétben egyetlen errõl szóló epizód készült a hupikékek karrierje során, ez pedig a legelsõ évadot záró tavaszi különkiadás, amelyben a Tavaszi Fesztiválra készülõ törpök amellett, hogy nyuszis jelmezekbe bújnak az ünnepi tánchoz, egy hímesnek szánt tojásból kikelt kiskacsára tesznek szert. A Törpillához ragszkodó kis teremtésnek késõbb komoly szerepe lesz a Hókuszpók és a Baltazár ellen vívott erdei csatában, amelynek kezdetén a csúf és kopasz varázsló szemrebbenés nélkül elaltatja Tavaszanyót. Gonosz cselekedetével persze a tél marad az úr a világon, a beköszönni készülõ tavasznak se híre, se hamva nem marad, a még nála is ádázabb keresztapja pedig ekkor értesül életében legelõször a törpök létezésérõl.
A rajzfilmsorozat válogatott epizódjaiból összeállított rajzfilmbõl kinyert szinkronnal tártuk elétek még törpös pályafutásunk elsõ szakaszában ezt a 40. epizódnak kikiáltott ünnepi speciált, amelyben helyet kapott némi tojáskeresés, némi tojásfestés és egy kis nyúlhódolat.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!