Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 19
Online tagok:
Rui66

Regisztrált tagok: 3899
Legújabb tag: tunszi5

Látogatók ma: 23040
Online látogató: 18
Látogatók a hónapban: 467721
Összes látogatók: 24914146

Reklám

  Alaprészek
Feliratos anime letöltések
Ma két szempontból is visszanyúlunk kicsit a gyökerekhez.

A négy epizódból az egyikben ugyanis sok év veszõdség, próbálkozás és üldözés után Hókuszpóknak végre-valahára sikerül aranyat teremtenie a törpökbõl. Na, persze nem mindegyikbõl, csak éppen Törpiribõl, Okoskából és Törpszakállból, de ez is pont elegenedõ ahhoz, hogy annyi balszerencsével teli várakozást követõen a csúf, kopasz varázsló álma végre valóra válhat. Vadonatúj masinériája révén arannyá változtat hát három törpicseket, de hogy ne legyen olyan egyszerû a képlet, a törpökbõl lett aranyérmék legmélyén még megbúvik mindhárom kis hõsünk törpös énje, hogy esélyt kapjanak az esetleges visszaváltozásra.
Egy másik fejezetünk pedig egy az egyben a sorozat legelsõ epizódjának folytatása, mivel az akkor gonosznak megteremtett és a falu elpusztításával megbízott Törpilla hét évad elteltével ma visszaváltozik. A nemes egyszerûséggel a "Törpilla visszaváltozása" címet kapott epizódunk legelején a készítõk röviden felelevenítik az évekkel ezelõtt történteket, mely képsorok láttán és hallatán az itt elhangzottakat magam is beépítettem a sorozatindító rész idevonatkozó jeleneteinek szövegébe, hogy e két epizód minél nagyobb egységet alkothasson. Már a rész címe sem sok jót ígér, de amint Hókuszpók ismét elvetemültté, ezzel együtt pedig fekete hajúvá varázsolja elsõ számú teremtményét, szinte biztosak lehetünk benne, hogy Törpillának ezúttal sikerül romlást hoznia szeretett Aprajafalvájára.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!