Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3864
Legújabb tag: IceKocka

Látogatók ma: 16037
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 287624
Összes látogatók: 24734049

Reklám

  A törpök és a titkosszolgálat
Feliratos anime letöltésekNéhány hónappal ezelõtt Edward Snowden a BBC televízió Panorama címû közéleti-politikai magazinmûsorban elmondta, hogy az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA), amelynek egykor maga is az alkalmazottja volt és a brit kormány kommunikációs figyelõszolgálata nem akármilyen módon ellenõrzi az okostelefonokat. E figyelõszolgálat, a GCHQ technológiája ugyanis olyan, hogy a megfigyelésbõl a tulajdonosok nem észlelnek semmit.

S hogy miként kerülnek a képbe a hupikék törpikék?

Mindössze úgy, hogy a GCHQ a törpökrõl nevezte el az okostelefonok feltörésére használt különféle alkalmazásokat.

A Dreamy Smurf (magyarul Ábrándos törp) elnevezésû programmal a szolgálat be és ki tudja kapcsolni a megfigyelt személy telefonját. A Nosey Smurf (magyarul Leske törp) alkalmazással a GCHQ szakértõi a telefon mikrofonját külön is be tudják kapcsolni még kikapcsolt állapotban is, s ezáltal mindent hallanak a célszemély környezetében történtekbõl. A Tracker Smurf (magyarul Törperdész) pedig egy olyan geolokációs eszköz, amellyel pontosabban meg lehet határozni a mobiltelefon tulajdonosának hollétét.
Snowden elmondta azt is, hogy a figyelõszolgálat a megfigyelni kívánt telefonokra olyan sms-ekkel juttatja el ezeket az alkalmazásokat, amelyek meg sem jelennek a kijelzõn, így azok érkezése a tulajdonosnak fel sem tûnik.
A GCHQ ezek révén látja, hogy a célszemély kit hívott, milyen sms-t küldött, mit nézett az interneten, kiket ismer és merre jár.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!