Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3905
Legújabb tag: razor8111

Látogatók ma: 5387
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 494257
Összes látogatók: 24940682

Reklám

  ANNE A TÉVÉBEN
Feliratos anime letöltésekAnne Shirley feldolgozásai közül a legismertebb és legnépszerûbb a Megan Follows fõszereplésével készült, mindösszesen három tévéfilmbõl álló kanadai adaptáció, amely fõként a késõbbi részekben igencsak eltér a könyvben leírtaktól. Az 1985-ös Anne of Green Gables címû kanadai-amerikai-nyugatnémet film már 1987-ben megkapta folytatását az Anne of Green Gables - The Sequel címet kapott kanadai-amerikai-brit filmmel, de 13 évnek és egy Váratlan utazás címû filmsorozatnak kellett eltelnie ahhoz, hogy 2000-re elkészüljön az Anne of Green Gables - The Continuing címû kanadai filmdráma, amellyel trilógiává bõvült Anne története.
Rajongói ráhatás eredményeképpen 2008-ban készítettek egy elõzményfilmet Anne of Green Gables - A New Beginning címmel, amely teljesen eltér a 2009-es animés eredettörténettõl, s amely a trilógia hangulatát sem adja vissza olyan jól, mint az Anne Shirley útja Zöld Oromig címû sorozatunk.
Az a sorozatunk, amelynek "folytatása" Akage no Anne címmel már 40 évvel korábban, 1979-ben elkészült. De a klasszikussá vált japán sorozat elõtt is forgattak már Anne Shirley-filmeket. A Mary Miles Minter fõszereplésével készült 1919-es amerikai film, az Anne of Green Gables mára már elveszett, legközelebb pedig 1934-ben forgattak ugyanezzel a címmel még egy amerikai filmet, amelyben Dawn Evelyeen Paris alakított a címszerepet. Az 1934-ben bemutatott film fõszereplõje késõbb mûvésznévként is megtartotta az Anne Shirley nevet. 1952-ben Carole Lorimer fõszereplésével tévésorozat, 1956-ban Toby Tarnow-val az élen kanadai tévéfilm, 1972-ben pedig Kim Braden fõszereplésével brit tévés filmsorozat készült - természetesen mind Anne of Green Gables címmel.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!