Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3889
Legújabb tag: Joci19930128

Látogatók ma: 13304
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 384209
Összes látogatók: 24830634

Reklám

  ÚJ TÖRPMOZI!
Feliratos anime letöltésekAz élõszereplõket CGI-animációval vegyítõ két hupikék törpös mozfilm után a Sony Pictures Animation tovább kísérletezik azzal, hogy az aprajafalviakból pénzt csináljon. Ezúttal azonban nem a CGI-s, hanem a hagyományosabb utat választották, ez pedig azt jelenti, hogy egy klasszikus értelemben vett rajzfilmet készítenek a törpökrõl. A hivatalos bejelentés szerint 2017. március 31-én mutatják be a mozikban a Smurfs: The Lost Village címû egész estés animációs filmet, amelyben Törpilla a legendás törpfalut fogja keresni Törperõssel, Okoskával és Ügyifogyival. Nemrég kiadták a filmet reklámozó elsõ két promóképet is, amelyek láttán egyértelmûen belõhetõ, hogy a fent említett két filmmel ellentétben a stílus és a karakterábrázolás végre közelebb áll a nálunk már a 7. évadjánál járó rajzfilmsorozatéhoz.
Úgy tûnik tehát, hogy a Sony tanult korábbi hibáiból, mivel ezúttal kizárólag az animációra fókuszálnak és régi rajzfilmes alapokra tesznek fel mindent az élõszereplõket mellõzõ harmadik törpmozijukkal. Azzal a mozival, amely végre a hupikék törpikék jól megszokott környezetében játszódik majd, s amelynek története legfõképpen Törpillára fog koncentrálódni. A szõke teremtés ugyanis arra a nagy kérdésre keresi majd a választ, hogy miért csak õ az egyedüli lány Aprajafalvában. Ehhez lesz szükséges, hogy elinduljon megkeresni a törpök elveszettnek hitt mesebeli faluját az Elvarázsolt Erdõben még jóval Hókuszpók elõtt. Az elõrejelzések szerint választ kapunk majd olyan megválaszolatlan kérdésekre is, hogy vannak-e más színû törpök, és hogy eredetiek-e a gombaházak.


  Hozzászólások
#1Dumet - 2016. 02. 19 15:52:42
Óh, ez egész jól hangzik, nem is tudtam, hogy lesz ilyesmi is. Ohmy Hát a két CGI-s rettenet után mondjuk ideje is volt, ha már mindenképpen ennyire nyomatni akarják. Bár kicsit félek, mert ez olyan, mint sok más is mostanában, ami szintén el lett rontva a CGI-vel aztán sorozatot kapott, vagy pont azzal lett elrontva (Gógyi felügyelõ, Tom és Jerry, Maja a méhecske, stb.). Na de reméljük, hogy ez a film elfeledteti majd ezeket. Amiket leírtál, azok alapján egész érdekesnek tûnik, talán története is lesz végre egy amcsi cuccnak? Ohmy Nagy ritkaság manapság.

Már csak annyi gond van, hogy ha netán leszinkronizálják, ami a két CGI után igen valószínû, lehet, meg sem próbálják a régi hangokat visszahozni. Mert a CGI-nél még el lehetett fogadni azt az egyébként nagyon mondvacsinált magyarázatot, hogy mivel élõ környezetben játszódik meg minden, így ott nem szükséges átvenni a régi hangokat, mert ez már nem az a Hupikék törpikék. Baromság, úgy ahogy van, egyedül az utolsó része igaz az elõbbi mondatomnak. Viszont ennél a rajzfilmnél ez már nem állhat fent, és ha megint még csak a szándék sem fog látszódni a stábon, akkor nekem ez se lesz sokkal több a szememben. Mert simán össze lehetne hozni a régi stábot. Oké, egyvalaki hiányzik, és õ nagyon nagyon azóta is... Cry de a többiek ettõl még legalább olyan neves mûvészek és ott lenne a helyük. Na mindegy, korai még ezen elmélkedni, csak gondoltam, azért végigvezetem ezt a gondolatot, mert miért ne. Smile
#2chandler81 - 2016. 02. 19 19:24:59
Nekem is pont az jutott az eszembe a mozfilm bejelentésekor még tavaly, hogy az lenne a legjobb, ha a két tévedés-filmmel szemben erre az egyre sikerülne összetrombitálni a szinkrongárda jelentõs és még élõ tagjait. Sinkovits Imre és a Dulifuli magyar hangját adó Gruber Hugó sajnos már nincs az élõk sorában, de egy Málnai Zsuzsa, egy Cseke Péter, egy Józsa Imre vagy egy Szerednyei Béla mindne további nélkül megnyerhetõ lenne rá, azt gondolom. Emlékszem ugyanis egy sok évvel ezelõtti RTL-es interjúra, amelybõl kiderült, hogy valamennyien szívügyüknek tekintették a Hupikék törpikéket. A szinkronizálás virégkorában kölcsönözték a hangjukat ehhez a meséhez, és cseppet sem derogált egyiküknek sem (ahogy egy cikkemben írtam, még Sinkovits Imrének sem), hogy mesében szerepeljen, szóval szinte biztos, hogy nagy szám lenne, ha nem megint egy Szinetár Dóra vagy egy Bereczki Zoltán "szerepelne" az új filmben, hanem a nagy régiek. És én is bízom benne, hogy a történetvezetés, a sztori tálalása is hû marad a nálunk épp ma a 300. részéhez eljutott sorozathoz. Jövõre mindenesetre minden kiderül :-)

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!