Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3895
Legújabb tag: balazslaci16

Látogatók ma: 8518
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 423372
Összes látogatók: 24869797

Reklám

  Az Anne-regényekrõl
Feliratos anime letöltésekAnne Shirley eredeti kalandjait Lucy Maud Montgomery egy nyolckötetesre duzzadt regénysorozatban jelentette meg 1908 és 1939 között, ám ezeket nem idõrendben írta meg. Sokkal késõbb készült el például annak az idõszaknak a taglalásával, amikor a sommerside-i leányiskolában állást vállal és megküzd a várost irányítása alatt tartó Pringle-klánnal, mint a gyermekei világháborús eseményekben való részvételét bemutató kötetével.
Kronológiai sorrendben így követik egymást Montgomery Anne Shirley-regényei: Anne otthonra talál (1908), Anne az élet iskolájában (1909), Anne válaszúton (1915), Anne új vizekre evez (1936), Anne férjhez megy (1917), Anne családja körében (1936), Anne és a Szivárvány-völgy (1919) és az Anne gyermekei a háborúban (1921).
Legelsõ kötetét több kiadóhoz is eljuttatta, ám rendre visszautasították õt, s az írónõ kedve ekkor el is ment attól, hogy tovább próbálkozzon. Félrerakta hát az Anne otthonra talál címû regényét, de néhány hónappal késõbb elkezdett megváltoztatni benne néhány dolgot, s ezekkel a változtatásokkal együtt ismét elküldte néhány könyvkiadónak. A Page Company végül megjelentette, s maga a könyv akkora sikert aratott, hogy a kiadó kérésére Lucy Maud Montgomery belevágott Anne történetének folytatásába. Világszerte lettek rajongói - többek között Mark Twain -, s a fent felsorolt nyolc kötetben ismerhette meg a világ Anne és családja életét.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!