Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Óz, a nagy varázsló Anima Anima Robin Hood

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3609
Legújabb tag: gyuri47

Látogatók ma: 9458
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 416950
Összes látogatók: 22621487

Reklám

  Anne Shirley megálmodójáról röviden
Feliratos anime letöltésekLucy Maud Montgomery 1874. november 30-án született a Prince Edward-szigeti Cliftonban. Legismertebb regényhõsnõjét, Anne Shirleyt és világát saját magáról, fiatal éveirõl és a körülötte élõ emberekrõl mintázta. Akárcsak Anne, õ is egy vidéki farmon nõtt fel, s idõsebbek (a nagyszülei) nevelték fel, miután 21 hónapos korában édesnyja tüdõvészben elhunyt, édesapja pedig elköltözött. Játszótárs helyett sokszor könyvekkel és képzeletbeli barátnõkkel szórakoztatta magát - miként Anne.
Tizenhárom év után újra együtt élt édesapjával, de hamar honvágya lett, ezért visszaköltözött a Prince Edward-szigetre. Tanítónõként dolgozott, majd - ahogy Felicity Kinget a Váratlan utazásban - felvették a halifaxi Dalhouise Egyetemre. Nagyapja halála után 13 éven át ápolta nagyanyját, majd az õ 1911-es halálát követõen feleségül ment a presbiteriánus Ewan MacDonaldhoz. Két nevelt fiuk mellett született egy saját fiuk is, akit Hugh Alexandernek neveztek el, s aki születésekor sajnos meg is halt.
Bár a család boldognak tûnt, Ewan depressziós lett, Maudnak pedig emiatt megromlott az egészségi állapota: influenzája után idegösszeroppanást kapott. 1941 végére már írni és olvasni sem tudott. 1942. április 24-én hunyt el, és Cavendish egy kis temetõjében helyezték végsõ nyugalomra.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet