Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 14
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3895
Legújabb tag: balazslaci16

Látogatók ma: 9718
Online látogató: 13
Látogatók a hónapban: 424572
Összes látogatók: 24870997

Reklám

  Anne és a nehéz élet
Feliratos anime letöltésekAz Anne Shirley számára talán legmeghatározóbb éveket bemutató animesorozat Thomas családnál eltöltött ideje nehéz és munkával teli ugyan, Anne életében úgy-ahogy mégis érezhetõvé tette a család és a szeretet fontosságát. Ebben az életszakaszában figyelhetjük meg a szereplõk legnagyobb fokú jellemfejlõdését, s igaz ez a Thomas házaspárra is. Mélyen együtt lehet érezni velük, mivel egyre világosabbá válik számunkra, hogy az alkohol és a szegénység miatt ment tönkre az életük. Johanna ugyan szinte megállás nélkül dolgozik, szenved az állandó pénzhiánytól és rengetegszer perlekedik nem csak a gyermekeivel, de a kis Anne-nel is, mégis bûntudatot érez. Valahol ugyanis a maga módján törõdik vele és szereti is, csak ereje és türelme nincs ezt kimutatni.
Bert még nála is érdekesebb karakter, aki bár erõsen alkoholista és úgy tûnik, semmi figyelmet nem fordít a családjára, valójában mégis törõdik vele és szereti annak ellenére, hogy a családja és a családi élete már szinte visszafordíthatatlanul tönkrement.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!