Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Hősakadémia Hősakadémia Hősakadémia Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Iron Kid - A legendás ököl

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2893
Legújabb tag: sziliz

Látogatók ma: 9708
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 283295
Összes látogatók: 17397739

Reklám

  ANNE SHIRLEY FILMBELI VISSZATÉRÉSEIRÕL
Feliratos anime letöltésekÉrdekes, hogy azzal párhuzamosan, hogy oldalunk tavaly elkezdett foglalkozni Anne Shirley-vel, Kanadában épp kétféleképpen készülnek feltámasztani filmbéli karakterét.
Egyfelõl egy úgynevezett Holiday Special-filmet forgatnak ahelyett a 2013-ban berendelt, 13 részesre tervezett Anne of Green Gables-tévéfilmsorozat helyett, amelyet váratlanul aztán töröltek. A valamikor az idei évben debütáló egész estés alkotásban Sara Botsford játssza Anne-t, Ella Ballentine Marillát, Mertin Sheen pedig Matthew-t. Hivatalos elõzetese még nincs, forgatási beszámoló viszont már megtekinthetõ az éppen zajló felvételekrõl.
Másfelõl a kanadai CBC épp a napokban rendelte be az Anne of Green Gables 8 részes rebootját, amelynek története amellett, hogy követné Lucy Maud Montgomery eredeti regényeinek cselekményét, új terepre is el fog jutni. A minisorozat premierje 2017-ben várható, s rövid ismertetõje szerint a 13 éves Anne-rõl, az õt nevelõ családról és barátairól fog szólni. A Kegyetlen tánc (Flesh and Bone) címû szériát jegyzõ Moira Walley-Beckett készíti majd idén, de egyelõre még az sem biztos, hogy a regényfolyam és a Megan Follows fõszereplésével készült tévéfilmek idejében fog játszódni.
Mindenesetre örömteli ez az Anne Shirley körüli mozgolódás éppen akkor, amikor a DragonHall-on végre megkezdte animés pályafutását. Hetente jelentkezõ eredettörténetével szeretnénk elérni minél több hazai Anne- és Váratlan utazás-rajongót, mivel a sorozat stílusa és történetvezetése révén megérdemelt helye van az alap Anne-filmek és a komplett Váratlan utazás mellett. Arról nem is beszélve, hogy már bõven a tervezett újragondolások elõtt sikerült öregbítenie a kanadai írónõ, Lucy Maud Montgomery és regényhõsnõje, Anne Shirley amúgy sem kis hírnevét.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet