Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Enyo legendája Enyo legendája Enyo legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Tsubasa kapitány - Középkezdés Tsubasa kapitány - Középkezdés Tsubasa kapitány - Középkezdés Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall Online TV

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3068
Legújabb tag: WhiteWolf

Látogatók ma: 14484
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 14484
Összes látogatók: 19503570

Reklám

  VADÓCKA MEGJELENIK!
Szinkronos anime letöltésekA hatodik törpévfolyam legutolsó részének közzétételével ma elérkeztünk végre a 7. szezonhoz, amely 1987-es évad lévén a Hanna-Barbera Stúdió sok más sorozatához – többek között a törpök által ihletett, a tenger mélyén játszódó Szippancsokhoz – hasonlóan újfajta rajzolási és színezési technikával készült. Alapvetõen egyszerûbb, kevésbé részletgazdag hátterekkel, spórolási szándékból sokszor minimalizált mozgásokkal, élénk és világosabb színekkel kezdtek el operálni a készítõk, ez azonban nem szembeötlõ, csak a korábbi szezonok gyakran mattabb és kidolgozottabb animációs technikájának ismeretében.
Az újítás viszont nem csupán a rajzolást érintette, hanem a karakterállományt is, mivel a korábbi évadok vérfrissítéseinek sikerét figyelembe véve az alkotók egy újabb törpöt vezettek be a szezon kezdetén.
Õ Vadócka, az eddig soha meg nem említett, de sok-sok éve elveszett törp, akit még az õt szállító gólya hagyott el, s akit eddig mókusok neveltek. Tarzan történetének hupikék adaptációjában bukkan fel a dupla – és több hivatalosnak minõsített epizódlistával ellentétben nem négyrészes – évadnyitóban, én pedig személy szerint azért szerettem õt a szinkronnal nem rendelkezõ fejezetek feliratozásakor, mert neki soha nincs szövege. Vadócka ugyanis nem tud beszélni, csak makogni. Ennek ellenére a szinkronos részekben lett magyar hangja is, méghozzá Bartucz Attila személyében, miként Törpicur is Vadnay Tünde magyar hangján gagyog harmadik évad eleji megjelenése óta.
Vadócka és állatbarátja, a Tarzan-féle Csitát „megszemélyesítõ” Mókica debütálásával nagyjából túllépünk a sorozat második harmadán, ám õ még mindig nem az utolsó törp, aki újként bukkan fel Aprajafalvában…


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet