Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
tunszi5, ntglaci

Regisztrált tagok: 3899
Legújabb tag: tunszi5

Látogatók ma: 19082
Online látogató: 13
Látogatók a hónapban: 463763
Összes látogatók: 24910188

Reklám

  DH+ Karácsony 7. felvonás: Anne Shirley útja Zöld Oromig (PREMIER!)
Feliratos anime letöltések
Anne Shirley. Prince Edward-sziget. Avonlea. Zöld Orom. Váratlan utazás.

Olyan hívószók ezek, amelyek bizonyára sokat mondanak minden Anne Shirley- és Váratlan utazás-rajongónak.

Lucy Maud Montgomery kanadai írónõ nyolc kötetet felölelõ Anne-történeteinek legérdekesebb momentumait egy nálunk is népszerûvé vált filmsorozatban dolgozták fel a 80-as évek második felétõl kezdve, majd a sikerre való tekintettel elkészítették a hét évadot és egy egész estés búcsúfilmet megért testvérsorozatát is Váratlan utazás címmel.

Karácsonyi meglepetéseink soron következõ feliratos darabja egy 2009-ben készült animesorozat, amely a bájos és cserfes vörös hajú kislány, Anne Shirley elõtörténetét mutatja be 39 epizódon keresztül. Budge Wilson ugyanis Lucy Maud Montgomery stílusjegyeit megõrizve megírta Anne Zöld Oromig vezetõ útjának kedves és megható históriáját, ezt pedig az ifjúsági regényeket évtizedek óta feldolgozó World Masterpiece Theater égisze alatt hat évvel ezelõtt animációs sorozatként adaptálták.

A szemet gyönyörködtetõ látványvilággal megalkotott széria egy aranyos, élénk fantáziával megáldott, de nehéz sorsú kislány mulatságos és szívbe markoló története, amelyet minden hazai Anne Shirley-rajongónak nyugodt szívvel ajánlunk.

Hetente egy epizódot osztunk majd meg veletek 400 és 720p-ben elõreláthatólag minden szombaton.

Fogadjátok szeretettel az Anne Shirley útja Zöld Oromig legelsõ epizódját, és nagyon boldog karácsonyt kívánunk!


  Hozzászólások
#1gyshinobi - 2015. 12. 24 14:59:34
Ebbõl van egy 79-es sorozat is, az Akage no Anne. Az 50 részes. Smile
#2chandler81 - 2015. 12. 24 15:05:28
Ahogy mondod. Az konkrétan Montgomery regényeit dolgozta fel még bõven a világhírû kanadai film elkészülte elõtt :-) Szóval ez a sorozat tulajdonképpen annak is az elõzménye.
#3gyshinobi - 2015. 12. 24 19:54:05
Így már érthetõ, hogy miért ez a sorozat jön elõbb. Smile Egyébként a többi World Masterpiece Theater-sorozat is várható? Sajnos nem igen készült szinkron ezekhez a sorozatokhoz, pedig megérdemelnék. Csak A hosszúlábú apu meg az Anette, ami teljesen szinkronos, illetve a Tom Sawyer néhány epizódja meg a két Heidi OVA, amihez készült szinkron Cry. Az M2-n inkább ezeket kéne vetíteni. Amúgy köszönöm a feliratot hozzá, szerintem még ma elkezdem nézni Smile.
#4BrollySSJ4 - 2015. 12. 24 20:48:21
Egy várható és akkor szerintem titkot se árulok el, de ha igen se baj, hogy én fogom készíteni, mondjuk így is két esélyes, hogy feliratos, avagy szinkronos? Hm kiderül 95%, hogy jövõre Smile
#5chandler81 - 2015. 12. 24 21:28:33
Ami Anne-t illeti, egyelõre ehhez az egy róla szóló sorozathoz tartottam fontosnak, hogy magyar változatot készítsek, mivel az alaptörténetet a regényekbõl és a filmekbõl már mindenki ismeri, az eredettörténetét viszont még nem. Volt ugyan egy Anne - Az új kezdet címû, 2008-as film, amely megpróbálkozott bemutatni Anne Avonlea elõtti életét, de az minden igyekezet ellenére meg sem közelítette a 80-as évekbeli tévéfilmek stílusát és hangulatát, hiába az Anne-filmekért és a Váratlan utazás-ért is felelõs Kevin Sullivan rendezte. Ez az anime viszont sokkal közelebb áll az alapmûvekhez és szerencsére a története is teljesen más, mint Az új kezdet-nek.
Arról nem is beszélve, hogy nem lehet véletlen, hogy a World Masterpiece Theater elsõ jegyzett sorozata az általad is említett Akage no Anne 1979-bõl, s egyelõre az utolsó, 26. darabja épp a Konnichiwa Anne. Hálás témát jelenthetett Budge Wilson regénye a kis "répáról" - ahogy Gilbert Blythe nevezi ugyebár Anne-t az Anne a Zöld Oromból elején :-) -, épp ezért volt nagyszerû választás a részükrõl elkészíteni az elõzménysorozatot.
Én magam is sajnálom, hogy kevés klasszikus gyermekirodalmi japán adaptációt mutattak be itthon, ezért úgy is dolgoztam az Anne Shirley útja Zöld Oromig-on, hogy reméltem, hiánypótló mûvet indítok útjára Szentestén :-)
#6gyshinobi - 2015. 12. 25 23:01:03
Na megnéztem az elsõ részt és elnyerte a tetszésem. Smile Bízok benne, hogy szünetmentesen fog jönni, illetve késõbbiekben más sorozatok is terítékre kerülnek.

Brolly: Szerintem egyértelmû, hogy melyik sorozat fog jönni (és elvileg egy epizód feliratos lesz, a többi szinkronos). Amúgy nem tudom elképzelni, hogy Dumet ne vette volna meg azt a két DVD-t, úgyhogy még másnak is jönnie kell. Tongue

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!