Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3866
Legújabb tag: Adrilla

Látogatók ma: 21256
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 292843
Összes látogatók: 24739269

Reklám

  Öt a hupikék igazság
Feliratos anime letöltésekEgy epizóddal tulajdonképpen adósok maradtunk néhány héttel ezelõtt, mivel a másfél hetes leállás után nem nyolcat, hanem hetet osztottunk meg veletek csak azért, hogy Törpszakáll trilógiáját ne kelljen kettévágnunk. Most viszont a megszokott négy helyett öt vadonatúj fejezet kerül terítékre, melyek közül az elsõben a törpifjoncok véletlenül színtelenné teszik a világot, a másodikban Lusti lidérces álmot lát, a harmadikban egy színésznek álló törp ügyeskeskedéseit követhetjük nyomon, míg a negyedikben Ügyi törptömegközlekedési eszközt talál fel. Végül az ötödikben a régen látott Bibice bukkan fel vikinget játszva, miközben nem lehet nem meghallani, hogy ezen fejezet szinkronjának készítõi valamilyen furcsa oknál fogva Vilinek nevezték el a Kaszás Attila hangján megszólaló kis apródot. Emlékeink szerint ezt a részt még jóval Hókuszpók tanítványának felbukkanása elõtt sugározta a Magyar Televízió, így hiába szerepel egy évadban a nemrég bemutatott szeplõs tanulóval, a magyar változat szerint elõbb volt Bibice Vili, mint Vili :-)


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!