Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3895
Legújabb tag: balazslaci16

Látogatók ma: 8552
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 423406
Összes látogatók: 24869831

Reklám

  TÖRPSZAKÁLL ÉS VILI!!!
Feliratos anime letöltések215 rész után a Hupikék törpikék készítõi úgy gondolták, elég gyermek él már Aprajafalvában, így következõ vérfrissítésük teremtménye egy Törpapánál is idõsebb törp, Törpszakáll lett. A most induló hatodik szezon szezonnyitó trilógiájában felbukkanó, 1914 esztendõs öreg törp valaha még Törpapa Törpapája volt, de hosszú útra indult. Visszatérésének oka, hogy veszélybe kerül a törpkerekséget életben tartó Hosszú Élet Köve. Egy rendkívül nehéz küldetés vár hát rájuk, hogy a bizonyos fordítási következetlenségek miatt néhány epizódban Nagyapatörpnek nevezett agg törp vezetésével megkíséreljék megmenteni a törpmindenséget.
A tripla évadnyitót követõen a készítõk arra juthattak, hogy a sok új törpicsek után Hókuszpók életében is végre kell hajtaniuk egy kis vérfrissítést, ezért mellé rendeltek egy a Varázslóakadémiáról majdnem kirúgott diákot, Vilit. A más helyütt Szepinek fordított, szeplõs, vörös hajú varázslótanonc, aki eztán úgymond a külsõs terepgyakorlatát teljesíti Hókuszpóknál, kezdetben hitetlenkedve szemléli "mestere" hupikékmániáját, késõbb azonban maga is törpüldözõvé válik.
A két új karakterrel újratöltve nézhetjük ezentúl a törpök és ellenségeik további történeteit a következõ évad eleji vérfrissítésig.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!