Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3494
Legújabb tag: Jozsikax98

Látogatók ma: 5055
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 252028
Összes látogatók: 21844189

Reklám

  TÖRPSZAKÁLL ÉS VILI!!!
Feliratos anime letöltések215 rész után a Hupikék törpikék készítõi úgy gondolták, elég gyermek él már Aprajafalvában, így következõ vérfrissítésük teremtménye egy Törpapánál is idõsebb törp, Törpszakáll lett. A most induló hatodik szezon szezonnyitó trilógiájában felbukkanó, 1914 esztendõs öreg törp valaha még Törpapa Törpapája volt, de hosszú útra indult. Visszatérésének oka, hogy veszélybe kerül a törpkerekséget életben tartó Hosszú Élet Köve. Egy rendkívül nehéz küldetés vár hát rájuk, hogy a bizonyos fordítási következetlenségek miatt néhány epizódban Nagyapatörpnek nevezett agg törp vezetésével megkíséreljék megmenteni a törpmindenséget.
A tripla évadnyitót követõen a készítõk arra juthattak, hogy a sok új törpicsek után Hókuszpók életében is végre kell hajtaniuk egy kis vérfrissítést, ezért mellé rendeltek egy a Varázslóakadémiáról majdnem kirúgott diákot, Vilit. A más helyütt Szepinek fordított, szeplõs, vörös hajú varázslótanonc, aki eztán úgymond a külsõs terepgyakorlatát teljesíti Hókuszpóknál, kezdetben hitetlenkedve szemléli "mestere" hupikékmániáját, késõbb azonban maga is törpüldözõvé válik.
A két új karakterrel újratöltve nézhetjük ezentúl a törpök és ellenségeik további történeteit a következõ évad eleji vérfrissítésig.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet