Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 16
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3895
Legújabb tag: balazslaci16

Látogatók ma: 8510
Online látogató: 16
Látogatók a hónapban: 423364
Összes látogatók: 24869789

Reklám

  DH+ szülinapi hét - 14. felvonás! - A sárkányok repülése
Feliratos anime letöltésekSzületésnapi hetünk záróakkordjaként osztottunk volna meg veletek egy 1982-ben készült egész estés amerikai rajzfilmet, a kényszerszünet azonban közbeszólt. Most viszont sort kerítünk a hazánkban kevésbé ismert The Flight of Dragons címû felnõttmese közzétételére, mely magyarul A sárkányok repülése címet kapta. Kósza netes fórumkommentek tanúsága szerint sok évvel ezelõtt még hangalámondásos kalózmásolatokban volt elérhetõ Magyarországon, de ez ma már majdnem a feledés homályába merült. Talán nem is baj, hiszen az unott férfi hang által tolmácsolt magyar változat ma már vállalhatatlanabb volna, mint az, ha csak eredeti nyelven érhetnénk el.

Hogy végre itthon is pótoljuk ezt a 33 éves hiányosságot, felirattal tárjuk elétek ezt a cseppet sem gyerekeknek szóló rajzfilmet.

A varázslatok és a modern tudományok világa közt játszódó történetben egy fiatal, 20. századi fiatalemberre hárul a feladat, hogy a tudomány hírnökeként szembeszálljon a fekete mágiával. Egy gonosz varázsló, Ommadon - akit Darth Vader világszerte ismert hangja, James Earl Jones szólaltat meg - ugyanis elhatározza, hogy sötét mágiájával tönkreteszi a világot, mivel nem akarja, hogy a tudomány kisebbségbe szorítsa a varázslatot.

A mindezidáig Amerikában is csak rossz minõségû VHS-felvételeken terjesztett film végre digitálisan felújított képet és hangot kapott, s csapatunk ezzel a régi klasszikussal zárja az egy egész héten át tartó, csak egy kissé elhúzúdó hatodik születésnapját.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!