Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3492
Legújabb tag: Arzenal

Látogatók ma: 6108
Online látogató: 6
Látogatók a hónapban: 214502
Összes látogatók: 21806663

Reklám

  DH+ szülinapi hét - 14. felvonás! - A sárkányok repülése
Feliratos anime letöltésekSzületésnapi hetünk záróakkordjaként osztottunk volna meg veletek egy 1982-ben készült egész estés amerikai rajzfilmet, a kényszerszünet azonban közbeszólt. Most viszont sort kerítünk a hazánkban kevésbé ismert The Flight of Dragons címû felnõttmese közzétételére, mely magyarul A sárkányok repülése címet kapta. Kósza netes fórumkommentek tanúsága szerint sok évvel ezelõtt még hangalámondásos kalózmásolatokban volt elérhetõ Magyarországon, de ez ma már majdnem a feledés homályába merült. Talán nem is baj, hiszen az unott férfi hang által tolmácsolt magyar változat ma már vállalhatatlanabb volna, mint az, ha csak eredeti nyelven érhetnénk el.

Hogy végre itthon is pótoljuk ezt a 33 éves hiányosságot, felirattal tárjuk elétek ezt a cseppet sem gyerekeknek szóló rajzfilmet.

A varázslatok és a modern tudományok világa közt játszódó történetben egy fiatal, 20. századi fiatalemberre hárul a feladat, hogy a tudomány hírnökeként szembeszálljon a fekete mágiával. Egy gonosz varázsló, Ommadon - akit Darth Vader világszerte ismert hangja, James Earl Jones szólaltat meg - ugyanis elhatározza, hogy sötét mágiájával tönkreteszi a világot, mivel nem akarja, hogy a tudomány kisebbségbe szorítsa a varázslatot.

A mindezidáig Amerikában is csak rossz minõségû VHS-felvételeken terjesztett film végre digitálisan felújított képet és hangot kapott, s csapatunk ezzel a régi klasszikussal zárja az egy egész héten át tartó, csak egy kissé elhúzúdó hatodik születésnapját.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet