Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3895
Legújabb tag: balazslaci16

Látogatók ma: 7499
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 422353
Összes látogatók: 24868778

Reklám

  Peyo kalapács alatt
Feliratos anime letöltésekNégy évvel ezelõtt, 2011. október 29-én tartottak egy árverést Párizsban, ahol is Peyo 33 eredeti mûve került kalapács alá. Az árverés legjelentõsebb darabja természetesen a Janó és Bibice-sorozat Hupikék törpikék és a csodafurulya címû albumának borítója volt. Maga a képregény a Dupuis Kiadónál jelent meg 1960-ban két évvel azután, hogy a törpöket megismerhették a Spirou magazin olvasói.
Ennek a borítónak az értékét 100-120 ezer euróra, azaz nagyjából 29,5-35,4 millió forintra becsülték négy esztendõvel ezelõtt, míg a sorozat egy másik fejezetének, a Castellac gyûrûjének borítójáért 80-100 ezer eurót vártak az Artcurial árverési háznál. A fekete törpök címû albumért fizették egyébként a legtöbbet az aukción: bruttó 85 ezer euróért kelt el a rajzfilmsorozatban A lila törpök címet viselõ történet.
Kalapács alá került továbbá a sorozat elsõ négy albuma és Peyo öt olyan ritkaságnak számító metszete is, amelyek Janót és a törpikéket együtt ábrázolják. Ezek értéke 40 és 70 ezer euró, vagyis 11,8 és 20,6 millió forint közé volt tehetõ 2011-ben.
Az aukción Peyo más sorozatából, így a Benoit Brisefer és a Poussy címû szériákból származó képeket is árverésre bocsátották, ezeket valamivel szerényebb áron.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!