Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
ntglaci

Regisztrált tagok: 3866
Legújabb tag: Adrilla

Látogatók ma: 20295
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 291882
Összes látogatók: 24738307

Reklám

  Törpiri és Kutymorgó megjelenése
Feliratos anime letöltésekA múlt héten megfiatalodott törpifjoncok csapata ma egy negyedik taggal bõvül. A három fiú ugyanis megsajnálja az egyedüli nõként magányos Törpillát, s teremteni szeretnének mellé még egy törphölgyet. Csakhogy ehhez arra a kék varázsiszapra van szükségük, amelybõl Hókuszpók annak idején - még a sorozat legelsõ epizódjában - megalkotta az eredetileg gonosz Törpillát. Létrehozzák hát a kevesebb iszap miatt csak törpifjoncnak számító Törpirit, aki elõdjéhez hasonlóan elvetemült és galád kis teremtésként kezd el randalírozni Aprajafalvában.

A sokszor fiús viselkedésû, a keletkezése miatt pedig Hókuszpókra apaként tekintõ Törpirivel együtt négy fõssé gyarapodik hát a törpifjoncok bandája, akik innentõl kezdve a felnõtt törpök és a Törpicur közti törpgenerációt hivatottak képviselni.

A törpifjoncok keletkezését annak idején biztosan magyar szinkronnal sugározta a magyar királyi televízió, de az RTL-csoporthoz tartozó kereskedelmi csatornák egyikénél sem került bele a rotációba. Nem volt hát más választásom, feliratoztam a múlt héten megosztott törpifjoncos részt a mai, Törpirirõl szóló epizóddal együtt. Sõt az ezt követõ kis fejezet is feliratra szorult annak ellenére, hogy a már emlegetett vérfrissítési hullám harmadik szakaszaként a hupikék törpikék elsõ és egyetlen háziállatát, Kutymorgót vezeti be. Most végre kiderülhet mindenki számára, miként került a törpikékhez a Sziamiaút késõbb sokszor megkergetõ, ám ezen kívül rendkívül barátságos kis eb.

Az új karakterek bevezetése után egy egész évadon át követhetjük nyomon a felnõtt és a gyermek törpök közös kalandjait úgy, hogy a következõ szezon elején további jövevényekkel fogunk majd találkozni.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!