Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3885
Legújabb tag: SkyBlondeHUN

Látogatók ma: 4907
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 375812
Összes látogatók: 24822237

Reklám

  Valami régi, valami új
Feliratos anime letöltésekEredetileg már évekkel ezelõtt elkészítettem az általam A törpomobilok versenye címmel illetett rész fansubját, amikor rövid ideig afféle szárnypróbálgatásként egy feliratos oldalnak dolgoztam. Hónapokkal késõbb egy hazai könyvkiadó az élõszereplõket CGI-törpökkel vegyítõ Hupikék törpikék-filmek sikerét meglovagolva törpkötetek kiadásával örvendeztette meg a hupikék-rajongókat. Ezek egyike épp a fent említett, Magyarországon tehát soha nem vetített epizód történetét mesélte el, s nagy örömömre A törpomobilok versenye címmel jelentették meg. Hogy véletlen egybeesés-e, hogy a keresztségben ugyanazt a címet kapta, nem tudni biztosan, mindenesetre jó dolog azt hinni, hogy a törpök netes megjelenése esetleg hatással lehet a sorozat más formában való terjedésére.
Többek között tehát a fent említett törpderbirõl, Melák szerelmének, Melának egy rendkívül fontos dilemmájáról, a ragyák közé keveredõ Törpicurról és a mostani négyes adag egyetlen szinkronos epizódjában egy törpicirkuszról nézhetünk meg egy-egy filmet.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!