Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Óz, a nagy varázsló Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Batman Batman Batman

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3660
Legújabb tag: Jetix Hungarikum

Látogatók ma: 23830
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 519451
Összes látogatók: 23247545

Reklám

  Törpös április elsejére
Szinkronos rajzfilm letöltésekTörpapa elküldi Lustit az erdõbe vörös faleveleket gyûjteni, hogy azokkal díszíthessék a falut Tréfi tiszteletére, aki épp Mindenszentekkor ünnepli a születésnapját. Az erdõben elbóbiskoló törpöt Tavaszanyó véletlenül olyan pirossá varázsolja, mint az õszi falevelek, s hogy-hogynem egyszer csak Hókuszpók karmai közé kerül. A gonosz varázsló mellett azonban Bibírcsóka is pályázik a ritkaságszámba menõ törpicsekre.
A folytatásban Törpapának bûbájdióra van szüksége, ezért néhány törpjét elküldi a boszorkányiskola melletti területre, hogy szedjenek neki pár kosárral. Az említett intézményben gonosz boszorkányokat képeznek, ám fejezetünk fõhõse, Brenda egy olyan kis növendék, aki nem elég rossz. Tanárnõjétõl azt a feladatot kapja, hogy változtasson denevérré egy énekesmadarat, mert ha ezt nem teszi meg, el kell tanácsolniuk õt az iskolából. Próbálkozásai közben Brenda összefut a törpökkel, akik persze a jóság természetét ismertetik meg vele.
Ezt követõen április 1-je köszönt be Aprajafalvába, akárcsak néhány nap múlva nálunk, amikor is Törpapa mindenféle csalafintaságot enged meg a törpjeinek, akár a legtörpösebb turpisságokat is. A tréfálkozások állandó áldozata, Okoska már a nap kezdetén rettegni kezd a bolondozásoktól, pedig ekkor még nem is tudja, hogy Hókuszpók áfonyabokornak álcázza magát, hogy megkaparintsa a törpicsekeket.
Törpapa sikeres kísérletezése során egy olyan varázsbotot állít elõ, amellyel rendet lehet teremteni, de amely el is tüntet dolgokat, ha kell. Ügyifogyi titokban kölcsön veszi tõle, ám véletlenül elveszíti. Törpilla talál ugyan egy botot, amelyet varázsbotnak hisznek, de mint késõbb kiderül, csak egy közönséges faágat visznek vissza Törpapa laboratóriumába.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet