Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Enyo legendája Enyo legendája Enyo legendája Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall Online TV

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2954
Legújabb tag: BnC11

Látogatók ma: 7113
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 387349
Összes látogatók: 18433227

Reklám

  Látszathalál, akaraterõ-próba, törphadsereg és egy druida elleni küzdelem
Szinkronos rajzfilm letöltésekA csillaghullás elõtt nem sokkal Ügyifogyi véletlenül eltöri Törpojáca tükrét, s Okoska szerint ez hét év balszerencsét hoz. Hogy elkerüljék a pechsorozatot, úgy dönt, elkülöníti a kétballábas törpöt. Ez azonban durvának látszó eredményhez vezet.
A folytatásban a törpök fogadást kötnek. Annak érdekében, hogy Tréfi legalább egy napra leálljon az otromba tréfálkozásával, a törpiek is megpróbálnak ugyanennyi idõre lemondani kedvenc idõtöltésükrõl. Törpojáca megígéri, hogy egy napig nem néz tükörbe, Nótata hogy nem törpulyázik, Dulifuli hogy nem duzzog, Lusti pedig hogy nem alszik. Az akaraterõ eme próbája persze nehezebb, mint azt a törpök hinnék.
Ezt követõen orvvadászok egy kisnyúllal együtt véletlenül Törpicurt is elkapják, s hogy a törpök kiszabadítsák szegényt az állatokra a bundájuk miatt vadászó férfiak karmai közül, valóságos törpdhadsereget szerveznek.
Végül a sorozat kereken 100. epizódjában egy rejtélyekkel, druida-féle gonoszsággal és mágiával teli történetben ismerkedhetünk meg azzal az idõtojással, amit Törpapáék ásnak elõ, s amely azt az ötletet adja a törpöknek, hogy készítsék el saját idõtojásukat a jövõ törpnemzedékei számára.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet