Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Death Note: A halállista Death Note: A halállista Death Note: A halállista Az Avatár - Aang legendája Az Avatár - Aang legendája Az Avatár - Aang legendája Death Note: A halállista Death Note: A halállista Death Note: A halállista Jégvarázs

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2812
Legújabb tag: Aliran

Látogatók ma: 8171
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 277160
Összes látogatók: 16090586

Reklám

  Újabb hupikék hétvége
Szinkronos rajzfilm letöltésekÁbrándos törp, aki király akar lenni, egy a hajóján elszenvedett árbocbaleset következtében egy föld alatti világba csöppen. Az odalent raboskodó kis mackók rég elveszett uralkodójukként köszöntik õt, s azt várják tõle, hogy valamennyiüket felszabadítsa a titokzatos zsémbesektõl, akik drágakövek bányászására kényszerítik õket.
A folytatásban a törpök a szivárvány-ünnepre készülnek, s hogy levegyék a szivárványkészítés terhét Tavaszanyó válláról, elvállalják, hogy õk teremtik meg ezt az égi jelenséget a nagy napra. Csakhogy hiba csúszik a számításba, és az elkészült szivárványból kimarad a sárga szín. Michael manó azonban csonka szivárvány lábához nem teheti le az arannyal teli kis üstjét.
Az élete nagy részét föld alatti bányászattal töltõ öreg manó, Piklik annak ellenére szeret bele Törpillába, hogy csak a kellemes hangját hallja és a finom illatát érzi. Nem nagyon lát ugyanis, mégis feleségül akarja venni a szõke teremtést. A törpiek úgy akarják átverni õt, hogy Törperõst öltöztetik be Törpillának.
Végezetül össze kell fogniuk a törpökek, mivel az erdejükben fatolvajok kezdik el kivágni a fákat természetesen Gerárd király engedélye nélkül. Törpapáék mindent elkövetnek, hogy az illegális fakitermelést megakadályozzák.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet