Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3424
Legújabb tag: gery666

Látogatók ma: 1811
Online látogató: 1
Látogatók a hónapban: 235825
Összes látogatók: 21263937

Reklám

  Újabb hupikék hétvége
Szinkronos rajzfilm letöltésekÁbrándos törp, aki király akar lenni, egy a hajóján elszenvedett árbocbaleset következtében egy föld alatti világba csöppen. Az odalent raboskodó kis mackók rég elveszett uralkodójukként köszöntik õt, s azt várják tõle, hogy valamennyiüket felszabadítsa a titokzatos zsémbesektõl, akik drágakövek bányászására kényszerítik õket.
A folytatásban a törpök a szivárvány-ünnepre készülnek, s hogy levegyék a szivárványkészítés terhét Tavaszanyó válláról, elvállalják, hogy õk teremtik meg ezt az égi jelenséget a nagy napra. Csakhogy hiba csúszik a számításba, és az elkészült szivárványból kimarad a sárga szín. Michael manó azonban csonka szivárvány lábához nem teheti le az arannyal teli kis üstjét.
Az élete nagy részét föld alatti bányászattal töltõ öreg manó, Piklik annak ellenére szeret bele Törpillába, hogy csak a kellemes hangját hallja és a finom illatát érzi. Nem nagyon lát ugyanis, mégis feleségül akarja venni a szõke teremtést. A törpiek úgy akarják átverni õt, hogy Törperõst öltöztetik be Törpillának.
Végezetül össze kell fogniuk a törpökek, mivel az erdejükben fatolvajok kezdik el kivágni a fákat természetesen Gerárd király engedélye nélkül. Törpapáék mindent elkövetnek, hogy az illegális fakitermelést megakadályozzák.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet