Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Óz, a nagy varázsló Batman Batman Batman Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 24
Online tagok:
Mihy

Regisztrált tagok: 3622
Legújabb tag: -akane-chan-

Látogatók ma: 8148
Online látogató: 26
Látogatók a hónapban: 496216
Összes látogatók: 22700753

Reklám

  Fantörpikus kalandok
Szinkronos rajzfilm letöltésekEzen a hétvégén minden állatok törpbarátja, Zöldõr szíve úgy megesik a csapdába esett Sziamiaún, hogy néhány társával együtt kiskocsira rakja és Aprajafalvába viszi. A falu ellenérzését leküzdve ápolni, gondozni kezdi a megszelídülni látszó macskát, kinek gazdája, Hókuszpók épp egy új háziállattal indul a törpök keresésére.
Az ezt követõ fejezetben egy meleg nyári napon Törpapa éppen megfigyeléseket végez, mikor nagyítója hirtelen lángra kap. A baleset ráébreszti a törpöket arra, hogy szükségük van egy tûzoltóbrigád felállítására. Hamar nekilátnak a tûzoltási módszerek kifejlesztésének.
Nem sokkal ezután Hókuszpók lelkesen készül a legközelebbi varázslótanácskozásra, amelyen azonban a frissen érkezett postai tekercs tanúsága szerint nem tartanak igényt a megjelenésére. A mágustársadalom peremére szorult varázsló szerencséjére vagy szerencsétlenségére azonban épp a tanácskozás éjjelén lesz telihold, ez pedig azt jelenti, hogy 24 órán át él a pincéjében elhelyezett nagy varázskönyv. Ennek segítségével akar törpöt fogni, hogy lenyûgözze a konferencián ülõ kollégáit.
Végül, de nem utolsó sorban Törpingáló mûvészi válságba kerül, és hirtelen ötlettõl vezérelve világgá megy. De csak egy romos kis kastélyig jut, ahol rábukkan egy festményre, amelyben egy átok miatt egy magát Maestrónak hívó férfi senyved már hosszú ideje. Ráveszi a kis törpfestõt, hogy egy titokzatos folyadékot csöppentsen a festékeibe, s úgy fesse meg következõ portréit. Törpingáló mit sem sejtve szót fogad a jóindulatúnak hitt festõmûvésznek.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet