Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Űrzavar Űrzavar Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Az utolsó napom Az utolsó napom

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4604
Legújabb tag: Jana0017

Látogatók ma: 10155
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 371155
Összes látogatók: 29930261

Reklám

  Törpcsemege, törprémálom, törpdoboz és törpös esküvõ
Szinkronos rajzfilm letöltésekTörperdész éppen az erdõben van, hogy manócsemegét szerezzen a többieknek, amelyrõl köztudott, hogy a legtörpösebb csemege a világon. Hazafelé jövet azonban belebotlik Sziamiaúba, aki elõl sikerült meglógnia, az elemózsiának viszont nyoma vész. A törpök rendkívül csalódottan veszik tudomásul, hogy lemaradtak a finomságról, ezért elhatározzák, hogy újból felkeresik a helyet, ahol rengeteg veszély vár rájuk.
Nem sokkal ezután szörnyû rémálmok gyötrik Aprajafalva lakóit. A törpök arra gyanakodnak, hogy Hókuszpók keze van a dologban, ám kiderül, hogy õ sem képes nyugodtan aludni. A rémálmokért az Álmok Koronája a felelõs, ami egy vihar folytán került a felszínre.
A folytatásban Hókuszpók már minden varázstudományát latba vetette, hogy megtalálja a törpök faluját, de hiába. Végsõ kétségbeesésében a komisz trükkök dobozát próbálja felhasználni Aprajafalva felkutatására, de a doboz nem csak a törpöket tréfálja meg.
A hétvégére szánt negyedik fejezetünkben Baltazár, a gonosz varázsló az összes élõlényt fogságba ejti a közelben lévõ erdõbõl. Már csak egy törpre lenne szüksége, hogy teljes legyen a gyûjteménye. Szépikét használja fel arra, hogy megszerezze az erdõ legbölcsebb törplakóját, Törpapát. Szépike a szabadulás reményében rögvest elcsavarja Törpapa fejét, de a törpök egyáltalán nem bíznak az újdonsült menyasszonyban.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!