Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Óz, a nagy varázsló Batman Batman Batman Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3615
Legújabb tag: Pubi9495

Látogatók ma: 11630
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 464680
Összes látogatók: 22669218

Reklám

  Törpcsemege, törprémálom, törpdoboz és törpös esküvõ
Szinkronos rajzfilm letöltésekTörperdész éppen az erdõben van, hogy manócsemegét szerezzen a többieknek, amelyrõl köztudott, hogy a legtörpösebb csemege a világon. Hazafelé jövet azonban belebotlik Sziamiaúba, aki elõl sikerült meglógnia, az elemózsiának viszont nyoma vész. A törpök rendkívül csalódottan veszik tudomásul, hogy lemaradtak a finomságról, ezért elhatározzák, hogy újból felkeresik a helyet, ahol rengeteg veszély vár rájuk.
Nem sokkal ezután szörnyû rémálmok gyötrik Aprajafalva lakóit. A törpök arra gyanakodnak, hogy Hókuszpók keze van a dologban, ám kiderül, hogy õ sem képes nyugodtan aludni. A rémálmokért az Álmok Koronája a felelõs, ami egy vihar folytán került a felszínre.
A folytatásban Hókuszpók már minden varázstudományát latba vetette, hogy megtalálja a törpök faluját, de hiába. Végsõ kétségbeesésében a komisz trükkök dobozát próbálja felhasználni Aprajafalva felkutatására, de a doboz nem csak a törpöket tréfálja meg.
A hétvégére szánt negyedik fejezetünkben Baltazár, a gonosz varázsló az összes élõlényt fogságba ejti a közelben lévõ erdõbõl. Már csak egy törpre lenne szüksége, hogy teljes legyen a gyûjteménye. Szépikét használja fel arra, hogy megszerezze az erdõ legbölcsebb törplakóját, Törpapát. Szépike a szabadulás reményében rögvest elcsavarja Törpapa fejét, de a törpök egyáltalán nem bíznak az újdonsült menyasszonyban.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet