Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Óz, a nagy varázsló Batman Batman Batman Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Barbara

Regisztrált tagok: 3615
Legújabb tag: Pubi9495

Látogatók ma: 13093
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 466143
Összes látogatók: 22670680

Reklám

  A következõ törpénetek tartalmából
Szinkronos rajzfilm letöltésekMa azzal kezdõdnek a törpénések, hogy Ügyifogyi az erdõben sétálgatva megbotlik egy különös kõben. Hamar kiderül, hogy szerzeménye nem más, mint a híres jövendõmondó kõ, amely képes megjósolni a jövõt. A törpök egyfolytában Ügyifogyit nyaggatják, hogy árulja el, mi lesz velük, de rövidesen kiderül, Törpapa bölcs mondása igaz, amely szerint éljünk a mának, ne törõdjünk a holnappal.
A folytatásban a gonosz varázsló egy varázsfurulyát kap ajándékba, melynek megszólaltatásával a törpök alvajárókká válnak, és könnyen belesétálnak a csapdájába. Hókuszpók azonban nem tudja, hogy a hangszer csak akkor engedelmeskedik gazdájának, ha szépen szólaltatja meg.
Az ezt követõ epizód arról szól, hogy Lusti mostanában nehezen tud elaludni, és ezért Törpapához fordul tanácsért. Egy félreértés folytán a törpök azt hiszik, Lusti súlyos beteg, és kevés ideje van hátra. Hamar nekiállnak búcsúbulit szervezni neki, de Lusti sem tétlenkedik, és ki akar próbálni minden olyan veszélyes dolgot, amit eddig nem mert.
Az erre a hétvégére rendelt utolsó törprészben Mordás, Árkon király varázslója elrabolja a törpöket, hogy felhasználja õket gonosz tervéhez. A mágus ugyanis el akarja varázsolni a királyt és hû szolgáit, hogy mérhetetlen kincsét elrabolja. A törpök hamar rájönnek tervére, és megpróbálják megakadályozni azt.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet