Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Batman Batman Batman Óz, a nagy varázsló Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 14
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3667
Legújabb tag: mate113

Látogatók ma: 2499
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 2499
Összes látogatók: 23364265

Reklám

  DH+ Karácsony 8. felvonás: Hupikékek a két ünnep között
Szinkronos rajzfilm letöltésekAmikor Ügyi megmenti Ügyifogyi életét, a kétbalkezes törp minden alkalommal szeretné meghálálni. Azonban többet árt vele, mint segít. Ügyi hamar rájön, hogy úgy vethet véget ennek a rémálomnak, ha valahogy ráveszik Ügyifogyit, hogy tudtán kívül megmentse õt. Ez azonban nem olyan egyszerû, mint amilyennek látszik.
Erre rá Okoska, hogy megelõzze a törpök lebetegedését, egy olyan orvosságot csen el Hókuszpók kunyhójából, amitõl a törpök egyszer csak furán kezdenek el viselkedni. Mindenki lebetegszik, és hamar kiderül, hogy az egész a gonosz varázsló mûve. Szerencsére Törpapa éppen a falun kívül próbálgatja varázslatait. Nem marad más hátra, mint segíteni a bajba jutott törpökön.
Nem sokkal ezután Hókuszpók egy új varázslattal akarja becserkészni a törpöket. Dulifuli és Tréfi a varázsló karmaiba csöppennek, ugyanis a Nevetõ Varázslat permettel megállás nélkül nevetniük kell. Törpapa hamar rájön a gonoszságra, és a törpök segítségével megpróbálja a gonosz varázsló ellen fordítani saját tervét.
Az idei év utolsó epizódjában az egyik reggelen Törpapa különös megfázással ébred. Hamar kiderül, hogy valószínûleg allergiás valamire. Közben Jajgatörp és a törpiek borzalmas felfedezést tesznek. A több mint ötszáz éves vulkán hamarosan kitörni készül, és a levegõbe jutott hamu az, ami Törpapa allergiáját okozza.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet