Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 15
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4772
Legújabb tag: trickycseni

Látogatók ma: 22890
Online látogató: 15
Látogatók a hónapban: 623088
Összes látogatók: 31531920

Reklám

  HUPIKÉK TÖRPIKÉK! VÉGE AZ 1. ÉVADNAK!
Szinkronos rajzfilm letöltésekA szezonzáró négyes adag elsõ darabjában Ügyifogyi találkozik az erdõben egy kedves kis szõrmók lénnyel. Törpapa figyelmeztetése ellenére hazaviszi, és megtörténik a baj. A kis szerzet ugyanis mindent felfal, miközben egyre több lesz belõle.
Az aktuális törpdózis második fejezetében egy rút, vörös szakállú, zöld manócska az ókori manók kincsét keresi. A kincset egy szellem õrzi, aki egy próbatétel elé állítja a manót, mielõtt átadná neki a kincseket. Rá kell vennie egy tisztaszívû lányt, hogy menjen hozzá feleségül.
Miközben a megoldáson töri a fejét, Aprajafalvába és Törpillába botlik.
Mikor Hókuszpók édesanyja a folytatásban megérkezik fia kastélyába, kezébe veszi az irányítást. A törpök törpbecsalása érdekében egy olyan varázsfát juttat a faluba, amely a kapzsiságot hozza elõ a törpökbõl. A fa hamarosan hatalmába keríti Hamit, aki az összes törp személyes tárgyát meg akarja szerezni a csokipénztörpölõ fa segítségével. Késõbb rájön, hogy miközben õ lett a leggazdagabb törp a faluban, a barátai mind elfordultak tõle.
Az évadzáró negyvenedik rész egy igazi Hupikék törpikék-speciál, amely az elsõ a sorozat hat különkiadása közül. A saját fõcímmel rendelkezõ fejezet középpontjában Hókuszpók és keresztapja, Baltazár áll, akik Tavaszanyó elrablásával követnek el mérhetetlenül gonosz tetteket. A széria ötödik magyar szinkronos kuriózuma révén végre ez az epizód is magyar hangsávval és digitálisan széppé tett képpel kerül
a nagyérdemû elé, hogy jövõ héttõl a második szezonnal folytathassuk a törpök törpénetfolyamát.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!