Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Full Metal Panic? Fumoffu

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4166
Legújabb tag: Alma2002

Látogatók ma: 4778
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 406199
Összes látogatók: 26608199

Reklám

  2014 Õszi MondoCon beszámoló
Hazai animés rendezvényekSziasztok!

A hétvégén lezajlott a 2014. évi Õszi Mondocon rendezvénye, amelyrõl most egy kisebb élménybeszámolót írnék, természetesen a tények mellett némi egyéni véleménynyilvánítással. Lehet, csak én kerültem el a hírverést, de szerencsére még idõben kiderült, hogy a szombati nap nagy szenzációja az egyenesen Japánból érkezett énekesnõ, Haruka fellépése lesz, ami így az egyébként átlagosnak mondható programot egyértelmûen a magasba röpítette, talán ezt nem vitatja senki.

Mi aznap dél körül érkeztünk ki és a vásárlással kezdtük, ahogy szoktuk. Az animés/mangás vásárcsarnok kínálat ezúttal is kielégítõnek mondható volt, habár a megszokott épület felújítása miatt a helyszínt el kellett költöztetni, így sok mindent keresgélni kellett, többek között a kajás részleg is szerteszét széledt. Minden más maradt a helyén, ismét eltöltöttünk egy kis idõt a karaoke teremben, az mindig kihagyhatatlan élmény.

Elõtte azonban még volt egy Magyar AMV Rettenet 6.5 vetítés, amelyhez mi is hozzátettünk annyival, hogy az intró utáni legelsõ jelenetet (Ússz és evezz!) szerény személyem készítette. A MARhulást követõen az AMV verseny következett, ismét akadtak nagyon igényes darabok, elismerésem a készítõké. A karaoke nézés, kajázás stb. után a koncert elõtti "kitelepítéskor" már látszott, mekkora tömeg is gyûlt össze, hatalmas volt az érdeklõdés, ha minden igaz, eddig a legnagyobb a conos koncertek történetében. Gyakorlatilag telt házban kezdõdött el a Haruka koncert és a hangulat valami fergetegesre sikeredett annak ellenére, hogy a hangtechnika olyan szinten kritikán aluli volt, hogy azt tanítani lehetne (a basszus miatt sokszor alig lehetett szegény Haruka hangját hallani). Én azért reménykedem benne, hogy ennek ellenére jól érezte magát nálunk, még magyarul is megtanult picit, mert mi is és õ is mindent megtett ezért, hatalmas élmény volt, szerintem sokak kedvence lett.

Ugyan mi már vasárnap ki se mentünk, mivel elfoglaltságaink is voltak és a program sem volt számunkra túl érdekes, de így a koncert miatt az utolsó fillérig megérte a jegy ára, ami ezúttal is csak kétnapos volt (és ami szerintem továbbra se oldja meg a második nap érdektelenségét). Anélkül már kérdéses lenne ez a kijelentésem, de talán ezt a szervezõk is érzik és én értékelem, hogy most kitettek magukért, még ha a vasárnapi napon bekövetkezett programcsúszás miatt jelenleg is tart egy teljesen értelmetlen vita. Ez utóbbitól oldalunk teljes mértékben elhatárolódik és nem kíván véleményt nyilvánítani.

Összefoglalva, mi nagyon jól éreztük magunkat szombaton, több ilyen kéne. Az általunk készített videófelvételeinket megtekinthetitek az alábbi linkeken, illetve a Fan szekció / Rendezvények menüpont alatt le is tölthetitek! A többségük a koncerten készült, mindenképpen érdemes belenéznetek, fõleg, ha nem voltatok ott!

Jó videózást és további szép napot mindenkinek!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!