Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Sherlock Holmes, a mesterkopó A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Sherlock Holmes, a mesterkopó A vörös teknős A vörös teknős A vörös teknős Pomponlányok Pomponlányok

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 6
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5428
Legújabb tag: natalie86

Látogatók ma: 8928
Online látogató: 6
Látogatók a hónapban: 694598
Összes látogatók: 39352430

Reklám

  5 éVes a DH+! - 5. felvonás: Minden öt. Mi is!
DH+ hírek
Sziasztok!

Hát meg kell mondjam, már egy évvel ezelõtt is nehezen találtam a szavakat, és ez most sem változott. Öt éve, pontosan ugyanebben az idõpontban megszületett egy álom, ami olyan célokat tûzött ki maga elé, amelyeket még így ennyi év után is állandóan kergetünk. Azonban olyan álmok voltak ezek, amelyekrõl szó szerint, még csak álmodni se mertünk, hogy egyáltalán lehetségessé válhatnak. És hát, aki már itt volt akkor is, az tudja jól, hogy mennyi viszontagság után értünk el idáig, de azt kell mondjam, hogy megérte. Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de ez az öt év rengeteget jelent nekünk, mind abban a tekintetben, amit adhattunk nektek, mind abban a tekintetben, amit ti adtatok nekünk. Ez a két dolog elválaszthatatlan egymástól. Köszönjük azoknak, akik lehetõvé tették, hogy ilyen messzire jussunk, hogy most itt lehessünk és még ennek a sokszorosát adhassuk cserébe nektek! Köszönjük azoknak, akik a mi munkáinkat választották! És köszönöm minden csapattagnak, bajtársnak azt, hogy itt vagytok és együtt építünk valami olyasmit, amit még senki.

Boldog szülinapot DH+, immár ötödször és várjuk a bûvös hatos dobást!

Azonban e jeles alkalommal se maradtok különlegességek nélkül! Talán még emlékeztek a Windows 7-es témákra, amelyeket anno megosztottunk veletek. Ezek most jócskán bõvültek, hiszen a Nanami Themepack mellé felkerült a Windows 8-hoz készült animés témák is.

Valamint de nem utolsósorban a teljesen saját, DragonHall+ KECSKE témapakk is elkészült, melyben nemcsak a háttérképek, hanem a hangeffektek is teljesen saját készítésûek, az utóbbit Izzynek köszönhetitek!

További szép estét kívánok mindenkinek!

  Hozzászólások
#1Yasushi-kun - 2014. 09. 12 20:45:21
Boldog születésnapot!

yoursmiles.org/tsmile/birthday/t3310.gif

Tudjátok, büszke vagyok, hogy a csapat tagja lehetek. Nagyon sok mindent köszönhetek nektek. 3 éve még az élet útvesztõiben rohangáltam, teljesen elveszetten, de ti mégis befogadtatok. Az évek során nem csak hogy sokat tanultam mind az élet, a barátság leckéirõl, a család fogalmáról, de rengeteg tapasztalatot szereztem, és szerzek továbbra is rendületlenül, nap mint nap.

A DragonHall+ nem pusztán egy csapat. A DragonHall+ egy igazi, nagy család, ahol mindannyian számíthatunk egymásra mind a bajban, mind a jóban, legyen szó akár a munkáról, akár a magénélet gondjairól, az itt kötött, szoros, és mély barátságokról, és azok ápolásáról. Még ha valamilyen okok folytán el is távozik valamelyikõnk innen, vagy nem tud aktívan részt venni valamiért a csapat életében, mind tudjuk, hogy ez a család bármikor szívesen viszont lát, és befogad minket.

Köszönöm az eddigieket, mindannyiótoknak, úgy nektek, ahogy a nézõknek is! Lássátok, hogy a csarnok, ahova betévedtetek, milyen egy szeretõ család otthona is valójában, és ahol ti is nagyon szívesen látott, és fogadott vendégek vagytok. Tárt kapukkal várunk hát titeket, mindenkit, aki ide betéved! Ne féljetek, nem harapunk! DDD És ne feledjétek... Már nem csak álom az igényesség!

Végezetül, kívánok hát még ennyit, ha nem többet! Boldog születésnapot, DragonHall+!
#2izzy - 2014. 09. 12 21:30:39
hát még egy év és utána kérdés hogy milesz? össze fog omolni a világ mert a 6 után a 7 jön és a kockának nincs 7.ik oldala és nem fogja elbírni ezt a dolgot a multiverzum és összeomlik
#3gyshinobi - 2014. 09. 12 21:34:36
H.B.D. Heart
#42364 - 2014. 09. 12 21:48:35
Nyaww, Yasu, olyan jó olvasni, hogy te is így érzel!DDD Jövök érzelegni kicsit én is, eljött az ideje C,:

Nagyon köszönöm, hogy a csapat tagja lehetek!^^ Szerintem páran azért tudják, hogy mennyit jelent nekem, hogy tag lehetek, meg itt vagytok nekem, de azért nagy vonalakban összegzem a helyzetet~

Szóval voltam én régebben: nem találtam a helyem, úgy éreztem, nem értek semmihez. Voltak dolgok, amket szerettem csinálni, meg lekötöttek, dolgoztam már csapatban is rövidebb távon, de mindig is volt egyfajta hiányérzetem. De aztán csatlakozhattam a csapathoz, és annyi minden megváltozott! >////< Rájöttem, mennyire meghatározóak számomra az animék, az egész Japán iránti rajongásom komolyabb irányt vett. A csapat magabiztosságot adott, egy helyet, ahova tartozhatok, és életre szóló célokat. Erõt, támogatást, tudást és legfõképp szeretetet kaptam, amik nélkül biztosan nem lehetnék az az ember, aki most vagyok. ^^

És ez persze a nézõkre is vonatkozik, nincs is annál jobb érzés, mint ha nézitek a munkáinkat, meg külön öröm, ha esetleg valami visszajelzést is hagytok!! >3< Remélem, hogy nagyon sok örömötöket lelitek az oldalban, ahogy nekünk is számos emlékünket, szeretetünket és energiánkat magában hordozza.

Nagyon sok boldog születésnapot az oldalnak, reméljük hamarosan a hatodik születésnapunkat is így ünnepelhetjük együtt!C: Köszönök mindent! Heart
#58245 - 2014. 09. 12 22:28:03
Boldog szülinapot!!^^
#61220 - 2014. 09. 15 10:23:15
H.B.D.
#7Uchia Itachi - 2014. 10. 01 00:51:44
H.B.D.!!Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok!!Clap
Köszönöm mindenkinek a minõségi munkáját!!!!Thumbsup

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!