Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3492
Legújabb tag: Arzenal

Látogatók ma: 6707
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 215101
Összes látogatók: 21807262

Reklám

  Újra vár mindenkit az Akadémia!
Feliratos anime letöltésekÜdvözlök mindenkit ezen a szép keddi estén! Engem ért az a megtiszteltetés, hogy bemutathassam nektek csapatunk legújabb premierjét, mely nem más, mint a Soul Eater NOT! Tudjuk, hogy nagyon sokan vártátok ezt a sorozatot, s mi is azon leszünk eztán, hogy hétrõl hétre elhozhassuk nektek a legújabb részeket.

Akik ismernek engem, azok tudják, hogy eddig gyakorlatilag csak mangákat készítettem az oldal számára (köztük a Soul Eatert is). Ebbõl kifolyólag, hogy biztosan minden a legnagyobb rendben legyen, a sorozat prezentálása során segítségemre lesz SchRita is, akivel együtt készítjük el az aktuális részeket. Külön köszönet Dumetnek a színvonalas karaoke-fordításért!

Aki ismeri az eredeti Soul Eatert, az nagyjából tudja, mire számíthat. Azonban az elõddel való hasonlóság az alaptéma, a helyszínek, és néhány szereplõ kivételével véget is ér - az akcióközpontú Soul Eater helyett a NOT! egy vérbeli iskolai dráma, melyben egy fiatal fegyver, Harudori Tsugumi kalandjait követhetitek nyomon. A lánynak egyszerre kell helytállnia az iskolában, és megbirkóznia azzal, hogy két lány pályázik a kegyeire - azaz hogy melyikük legyen a fegyvermestere: Anya vagy Meme. A mai epizódban hõseink beiratkoznak és megpróbálnak egymásra hangolódni, ám ez nem megy zökkenõmentesen...

Ha kíváncsiak vagytok, tartsatok velünk ezután is - és csak megsúgom, tervbe van véve az ötkötetes manga lefordítása is! Jó szórakozást hozzá!


  Hozzászólások
#1kicsioneill - 2014. 04. 22 23:32:40
Köszönöm! Smile

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet