Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Analissa

Regisztrált tagok: 4494
Legújabb tag: Bence-balazs nemes

Látogatók ma: 2530
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 71727
Összes látogatók: 29039808

Reklám

  Ai no Kusabi - A köztünk lévõ ûr
[400x270] Eredeti cím: 間の楔
Japán cím: Ai no Kusabi
Angol cím: Ai no Kusabi - The Space Between
Típus: OVA
Mûfaj: josei, yaoi, sci-fi, akció, dráma, romantikus
Epizódok: 2
Kiadás éve: 1992-1994
Stúdió: AIC, June Video
Rendezõ: Nishimori Akira, Akiyama Katsuhito
Eredeti mû: Yoshihara Rieko
Írta: Hasegawa Nahoko
Karakterdizájn: Michihara Katsumi
Zene: Honma Terumitsu, Yabuki Toshiro, Ohira Tsutomu
Magyar változat: japán nyelv, magyar felirat
Hivatkozások: ANN, AniDB, MAL
Kapcsolódó:

Figyelem!
A mû a hard yaoi kategóriába esik, és nem csak, hogy két férfi közötti szerelmi és szexuális kapcsolatot tartalmaz, de az animében ábrázolt világ rendkívül kegyetlen és durva, így megtekintését csak 18 éven felüliek számára ajánljuk!


Az Ai no Kusabi (továbbiakban AnK) Yoshihara Rieko-sensei regényeként látta meg a napvilágot. Az írónõ által teremtett világ az egyik legismertebb, méltán népszerû yaoi a világon, rendkívül összetett szereplõket és kapcsolatokat vonultat fel.

Az AnK igazán egyedi, jövõben játszódó fiktív univerzumot tár a szemünk elé. A mû legfõbb helyszíne Amoi bolygó, annak is legfõbb városa, Tanagura. A várost és a világot is egy Jupiter nevezetû mesterséges intelligencia vezeti, õ szabályoz mindent. Azt is többek között, hogy a populáció nagy része férfiakból áll, és õ alakította ki a világban uralkodó furcsa hierarchikus rendszert, aminek élén az általa teremtett, tökéletes emberi külsõvel, de érzésekkel nem rendelkezõ, gépszerû blondiek állnak. A kifogástalan modorú, munkáját tökéletesen végzõ blondie, Iason Mink az egyik fõhõs. A másik pedig Riki, egy mongrel, a söpredék legaljából kiemelkedõ magabiztos vezéregyéniség, aki Iason petjévé (házikedvencévé) válik. Õk ketten különösen fontosak és egyedülállóak saját társadalmi helyzetüket tekintve, és éppen ezért indul el egy hihetetlenül szenvedélyes és veszélyes folyamat az elsõ találkozásuk után. Hiába gyûlölik egymást, képtelenek a másik nélkül élni, az õ fájdalmasan szép szerelmi történetüket mutatja be ez a két részes OVA.
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!