Ezt a focis animét a Tv2-ön adták 1999-99 körül,mikor az RTL-en a Pálya ördögeit.Legjobban azt bírtam,amikor a főszereplő srác Hikaru szambázott,amikor gólokat lőtt,voltak benne jó poénok.
1-2 rész hez van ami a neten felelhetö de olyan kievés van hogy nem érdemes foglalkozni vele
max majd úgy lesz hogy az ilyesmi animeket össze gyűjtsük és majd ebből lesz egy kisebb pak féleség
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Gohan írta:
Ezt a focis animét a Tv2-ön adták 1999-99 körül,mikor az RTL-en a Pálya ördögeit.Legjobban azt bírtam,amikor a főszereplő srác Hikaru szambázott,amikor gólokat lőtt,voltak benne jó poénok.
Emiatt lett a Hikaru az egyik kedvenc japán fiúnevem. Lány létemre sose hagytam ki, pedig utálom a focit. XD
Ezeket az animéket, direkt úgy csinálták, hogy a szereplők közötti kapcsolatok is fontos szerepet kaptak a focizás mellett (főleg a Pálya ördögeiben), hogy a lányoknak is tetsszen.
Amúgy kár, hogy nincs meg hozzá a szinkron, a Pálya ördögei anno az egyik kedvencem volt, most is szívesen megnézném. A Gólkirályra viszont nem emlékszem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!