Hii nem található? huhaaaaaaaaaaaa most mi lesz??? vajon hova tűnhetett ez az anime? Hiszen SötétHarndol kedvence!!!
Vlakii VALAKI SEGÍTSEN!!!!! HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEE OHH JEEEEEEE, HELP MEEEEEEEEE ELTÛNT EZ AZ ANIME!!! AHHHHHHHH..............
Szóval látom hülye vagy lejátszottam magamban, vajon milyen képet és hangokat vághatsz
NINCS MÉG FENN AZ OLDALON!!! EGYENLÕRE LÉTRE HOZTAM PÁR ILYEN TÉMÁT, AZTÁN A NAPOKBAN MAJD CSINÁLOM AZ ADATLAPJÁT, ÉS MAJD IDÕVEL FOG ÉRKEZNI A LETÖLTÉS IS! NEM MOST, NEM HOLNAP, NEM JÖVÕ HÉTEN, HANEM AMIKOR ODA ÉRÜNK, CSINÁLTAM SOK ADATLAPOT, AMIKET MÉG NEM LÁTSZ AZ ANIME ABC-BEN, ÉS ODA FOGOM BERAKNI, AZ ALSÓ MENÜBE, HOGY "Fórumtéma" katt rá és ide fog vezetni...ezért lett létre hozva, nem azért hogy hülye legyél ismét......Pihenni fogsz menni pár napra.....Épp fáj a fejem, szóval jó hangulatomba találtál, ismét....
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Bocs!!!
De amikor itt megnéztem az animék/F alatt nem volt ezért írtam, hogy nincs fent.
Nem azért mert buta lennék.
Csak gondoltam megemlítem, hogy kedvelem az animét.
És még egyszer bocs, ha túl nagy butaságot írtam!!!
Öööh, ha azt mondom, van akkor az van is, vili? Az hogy te neten mit találsz az nem az én gondom
A nálunk található animék kb 20%-t neten nem találod...így ne mondd, hogy nem, nincs stb
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
BrollySSJ4 írta:
Öööh, ha azt mondom, van akkor az van is, vili? Az hogy te neten mit találsz az nem az én gondom
A nálunk található animék kb 20%-t neten nem találod...így ne mondd, hogy nem, nincs stb
Egyébbként még az is rossz benne, hogy pont a legizgalmasabb résznél maradt abba. És persze nem adták végig.
Nem értem, hogy az amcsik miért csinálnak ilyen dolgokat.
A nevek még jók, meg minden csak az nem jó, hogy mindig félbe szakítják.
Pl.: Vadmacska kommandó.
Mondjuk azt sem adták végig.
31:33
De egyébbként nekem tetszik úgy az amcsi verzió, csak ne szakítanák mindig félbe.
Jó a szöveg, jók a nevek. Már csak az kellene, hogy tovább adják.
Nem tudom, hogy ti mit rosszaltok még benne, de kiváncsi volnék rá.
Az, hogy vágott az még nem olyan nagy baj. A nagy baj az, hogy nem folytatják.
Arnold ha látnád hogy mennyire vágott te sem igy álnál hozzá... Nekem amúgy semmi bajom vele, nem tudom hogy ezt miböl gondolod, hogy bárkinek is baja lenne vele ?
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!