Hatalmas köszönet mind a 13 részért! Nagyon örültem neki, hogy lefordítottad őket! Én is remélem, hogy lesz 2. évad, mert nagyon megszerettem ezt az animét.
Nos nem szeretném ugyanazt leírni mint az előttem szólók(írók),szóval csak csatlakozom hozzájuk.Mindenesetre köszönet az igényes munkáért és mert elérhetővé tettétek számomra is.Nagyok vagytok.Hajrá
Hm megnéztem mindet, hát Ez jól esett az utolsó rész érdekes volt....a 12.-hez képest, viszont jó zárás volt, de ettől még jöhetne szerintem is második évad
Nodamenek meg én is köszönöm a szép munkát
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Jó hír a Mondd, hogy "Szeretlek" fanoknak, ugyanis az idén ki fognak adni még pluszban egy OVA-t az animéhez. A MAL szerint a manga 11. kötetéhez fog kapcsolódni. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni.
Természetesen nálunk elérhető lesz majd!
Amint bővebb infóval tudok szolgálni, azt megosztom veletek itt a fórumon!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!