Hát, a szinkronhangokkal teljesen nem vagyok elégedett, de tény, hogy nagyon nem tudnék belekötni. Ryuk és L zseniális, ám amennyire tudom, Rem egy női halálisten (így a hangja se a legodaillőbb), és hát Lightnak sem a legtökéletesebb választás Kolovratnik Krisztián. Ez főleg akkor zavaró, amikor az a híres démoni kacaj hallható a legutolsó részben, és az nem valami jóra sikerült (mint YouTube-on is írták, kicsit Goofy-s).
Most volt tegnapelőtt a live-action film első része is, csodáltam is, hogy nincs fent az oldalon, de aztán beugrott, hogy miért is lenne, hisz az LA-részleg is csak nemrég indult
Most volt tegnapelőtt a live-action film első része is, csodáltam is, hogy nincs fent az oldalon, de aztán beugrott, hogy miért is lenne, hisz az LA-részleg is csak nemrég indult
1. Így van nem rég jött meg a részlegünk, tudod
2. Mert még nem volt hozzá saját hangunk, de sikerült felvenni tegnapelőtt így... Hamarosan várható lesz itt nálunk, természetesen és a második rész is.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Köszi a választ!
Hát, igen, itt kezdtem el nézni, de az a rohadék M.V. folyton leáll 72 perc után, na, jó, mondok, akkor nyomás a boltba a mangáért.
A szinkronban nekem is csak Light hangja nem tetszett, vagy inkább az,a hogy beszél. kicsit olyan, mintha mindig lenne valami (cukorka) a szájában, nem is tudom. Mindegy. A többiekről nem tudok véleményt mondani, mert csak a 8-ik részig néztem az animét. Maradok a mangánál, az külön jópont, h. nem erőltették át a japán neveket "magyar" átírásra.
DVD-t sztem hanyagolom, égetem egész nap úgyis a szememet a monitorral. Báááár megfordult a fejemben, hogy ha a mangával együtt adják (van ilyen csomag, az első DVd manga egy csomagban), akkor beruházok rá, dehát sajnos nem volt olyan a boltban.
Majd egyszer rászánom magam... illetve nem jól mondom, most olvastam a 4-es kötetet és igazán nagy önuralomra van szükségem, hogy ne nézzem meg a folytatást.
Sztem már eddig is volt benne pár erőltett rész, de nem olyan mértékűek, hogy (egyelőre), hogy letörjék a lelkesedésemet.
Hogyhogy a végkifejletért megéri megnézni? Más, mint a mangában?
Na, majd megnézem, ha befejezem a mangát, kíváncsi vagyok arra a goofy-s sátáni kacajra Basszus, most elképzeltem! Nem csinált még valaki ilyen "AMV"-t? Light egy Goofy-kacajjal...
Van a YouTube-on egy videó - akár most is megnézheted, mert sokat nem lő le a sztoriból -. a Kira's Laugh Multilanguage, abban összehasonlítják kb. 10 nyelven, köztük magyarul is. Szerintem a koreai szinkronszínész érzett rá nagyon, az valami frenetikus.
Hamarosan elérhető lesz immár ez a sorozat is DH+os köntösben, ráadásul két változatban!
Egyszer egy 1024x576 pixelű széles mkv változatban, továbbá egy 720x406 pixelű asztali dvd-lejátszok számára is támogatott verzióban!
Aktívvá vált a projektek menüpontban és hamarosan a megosztás is elkezdődik!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!