Annyi minden lesz még itt, hogy néha én se tudom mi lesz, régi kincsekből De azt hiszem ezt nem tervezzük, mármint nem tudok róla, hogy lenne hozzá szinkronunk, azt kitudja...
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Ezt a sorozatot még nagyon régen, a 90-es évek elején vetítette az M1 v M2 már nem emlékszem rá, de nagyon szerettem ezt a sorozatot. Am. anime vagy rajzfilm volt?
Nyugi skacok Nem csak az igényesség nem álom mi nálunk, kitudja lehet valahol megvan a sok cucc közt Majd kiderül, ha meg lenne se mondhatnám el, mert..mert nem
Annyit mondhatok mint szoktam: "Lesz itt minden..."
Aztán mindenki vonjon le ebből amit akar
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
De nagyon szerettem ezt az animét! Mondjuk volt benne mondanivaló bőven, meg némi történelmi háttérrel is rendelkezett, és némely karakter egy-egy valós személy állatalakja volt.
Spoiler tartalom:
Gondoljunk Dolf-ra a varjúra, neki se véletlenül volt Dolf a neve. Célzás Adolf Hitlerre, és ha jól emlékszem, az animében Dolf kb. úgy is viselkedik később, mint Hitler. De ez már kissé off. ^^
Szerkesztette: BrollySSJ4 - 2012. 01. 09 12:18:26. Indok: Kissé off ^^ <-- az, ezért betettük az offba
Hű, nem ez volt olyan hanyagul álcázott náci rajzfilm? Annyira emlékszem belőle, hogy deportálták az állatokat.
(Meg is néztem, az első rész fenn van youtube-on.)
Nekem is az járt a fejemben, mint Gyshinobinak, hogy ez annyira nem animés beütésű. Ezek szerint csak annyira "anime", mint a Hercegnő és a kobold. OFF: (Különben az anime és a rajzfilm külön kategória? Inkább a rajzfilmet és a mesét kéne megkülönböztetni, mert az inkább félrevezeti az egységsugarú júzereket.)
OFF: Japánban minden rajzfilm anime, függetlenül attól, hogy japán, vagy nyugati. Míg Japánon kívül csak a japán származású rajzfilmeket hívják animének.
OFF: Andro, igen, tudom. Ezt már én is leírtam párszor.
CSakhogy mi nem vagyunk japánok, és sztem indokolatlan, ha minden rajzfilmet leanimézünk, pláne, ha szinte semmi japán beütés nincs benne. Függetlenül attól, hogy részt vett-e benn e japán ember vagy sem. (Dumet ez alól kivétel!)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!