Sajna nem,ha tudtam volna hogy később ilyen nehezen beszerezhető lesz,akkor felvettem volna VHS-re.Nagy kár,hogy az Animax nem ad ilyen régebbi animéket,pedig ezeknek szerintem alacsony a jogdíja és kész szinkron is van hozzájuk.
ja nekemis nagyon bejöt mindig azon szoktam fleselni amikor szinte minden részben egy eröseb elen félel találkoznak és elkezdenek edzeni gyurni mint az álat és a végén mindig hepy end
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Ja volt benne egy szadista edző,az nem volt semmi amikor edzette a lányokat,elég durva volt.A meccsek is mindig jól megizzasztották Miláékat,főleg a végén az oroszok elleni vb-döntő.
Én még igen csak új fiú vagyok errefelé, de remélem, nem probléma, hogy ide írok. Azt szeretném kérdezni, hogy azóta sikerült elegendő anyagot szerezni ahhoz, hogy felkerüljön az oldalra a sorozat?
Nyugodtan nézhettek engem butának, de ez a sorozat volt az, amely megmutatta nekem, mi is az a sport. Csak nagyon-nagyon kevés részre emlékszem, de amit sosem felejtek el, az az, hogy a Mila, a szupersztár miatt lett a kedvenc sportom a röplabda! Ha esetleg sikerülne valahogy megoldanotok, akkor iszonyatosan hálás lennék!
Viszont a gond, hogy még nincs hozzá elegendő anyagunk...Ami van az édes kevés 10 rész kb, de ha lenne és épp csinálnánk akkor arról adnánk itt vagy a Csapatunk/Projektek menü pontunkban további információt!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
OFF: Egyébként elolvastam a fórumhasználatra vonatkozó szabályokat, a GYIK-et, meg legalább 30 oldalnyi fórumbejegyzést is. Most nekem sok ez így egyszerre, de régen nagy fórumozó, mi több, moderátor voltam, csak volt egy óriási kihagyásom a "szakmában". Igyekszem körültekintő lenni.
OFF: Nos, még nem nagyon ismerjük egymást, úgy hiszem. Továbbá, úgy gondolom, nem jó, ha először a negatív tulajdonságainkat mutatjuk a másik felé, de most muszáj így tennem. Én alapvetően a "törtető" kategóriába sorolom magam, mindennek kötelező t ö k é l e t e s n e k lennie.
Viccelsz? Most komolyan viccelődni akarsz velem? A megaupload már nem engedte, hogy letöltsek, mert átléptem a maximum korlátot... Legalább 6-7 olyan sorozatot találtam, amit minél hamarabb le akarok tölteni (egyetemi vizsgaidőszak ide vagy oda)! Úgyhogy most nagyon boldog vagyok! Sikerült bearanyoznotok az estémet! Köszönöm! Ja, és most már befejezem az ide való posztolást, mert már igencsak off az egész hozzászólásom...
Igen reméltem, hogy találtál valami érdekeset
Hát a megaupload már csak ilyen "gonosz". Az off meg ja végezzük ki, max tegyük át a csevegő nevű helyre.
Ja és jó szórakozást a "talált" dolgokhoz
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Ezt is de szerettem. Ma már gagyinak hat a grafikája, meg úgy az egész anime, de szerintem még mindig jó elnézegetni. Mellesleg Mila eredeti neve Kozue, nem Mila, csak külföldön terjedt el így, főleg a német szinkronnak köszönhetően. Nálunk is német openinggel adták anno.
Gohan írta:
Sajna nem,ha tudtam volna hogy később ilyen nehezen beszerezhető lesz,akkor felvettem volna VHS-re.Nagy kár,hogy az Animax nem ad ilyen régebbi animéket,pedig ezeknek szerintem alacsony a jogdíja és kész szinkron is van hozzájuk.
Sajnos a szinkron egy idő után elévül. Ahhoz, hogy leadhassák, újra meg kéne venni az animét, újra le kéne szinkronizálni, stb. Ez pedig sok pénz. + a gagyimax csak az újabb animéket veszi meg, amik most menők. Tipikusan shoujo animét nemigen akarnak leadni.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!