Hatalmas köszi! Nekem is rajta volt az "előbb-utóbb megcsinálni" listámon.
Az eredeti DVD-n 160kbps/AC3 audio van, ebből hogy lett 192kbps/MP3?
Egyébként FullHD-ban esetleg?
b3t3rv írta:
Hatalmas köszi! Nekem is rajta volt az "előbb-utóbb megcsinálni" listámon.
Az eredeti DVD-n 160kbps/AC3 audio van, ebből hogy lett 192kbps/MP3?
Egyébként FullHD-ban esetleg?
Más forrásból és felskálázásból lett 192
FullHD nem valószínű, egyenlőre, sajnos bár nem kizárt viszont ahogy néztem felskálázva nem minden gyors jelenetnél de soknál van, hogy kockásodik. Eredetileg meg nem láttam sehol full kiadásba sajna
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
ahogy néztem felskálázva nem minden gyors jelenetnél de soknál van, hogy kockásodik.
Ha felkonvertáltat néztél el is hiszem, hogy kockásodik. Az alacsony bitráta miatt van ez a jelenség.
AnimeBytes-en van 1080p rip (~10Mbps-os képsebességel, ami bőségesen elég) és megtalálható a Bluray lemez, ill. AsianDVDClub-on is.
No, a sorozat megosztásra került ugyan, de csak két változatban, egyenlőre!
Januártól szerettem volna intézni az 1080p változatot, viszont közbe szólt a Hupikék törpikék és a dinókirályság, ezért nyáron és kora ősz körül lesz ebből valami! Addig is jó szórakozást a részekhez!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!