Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6443
Legújabb tag: Eszteralma

Látogatók ma: 15497
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 15497
Összes látogatók: 49493475

Reklám

Kiemelt híreink

  GyIK: 05. A Fórum és mIRC használata, szabályzata
1. Hogyan használom a fórumot?

Csak regisztrált felhasználók tudják a fórumot használni. A használata más fórumokhoz hasonlóan hozzászólások írásából, szerkesztésébõl áll. Fórum hozzászólás az adott témába való belépés után az "Új hozzászólás" gombra kattintva írható, valamint lehetõség van az adott téma alatt látható szerkesztõablakban is ún. "Gyors hozzászólást" írni. A hozzászólások elküldés után szerkeszthetõek maradnak, amelyet a "Szerkesztés" gombra kattintva lehet megtenni. A következõ 3 pont a fórumban betartandó szabályokról és egyben lehetõségekrõl szól, amit minden fórumozónak be kell tartania!


2. Mi az a mIRC és hogyan használom?

A mIRC egy speciális csevegõ szoba, avagy Chat, amelyen a résztvevõk valós idõben közvetlen üzeneteket küldhetnek egymásnak, ezzel valós idejû beszélgetést folytatva. Az oldalunk saját mIRC csatornáját csak regisztrált felhasználók tudják használni. A belépéshez a mIRC menüpontból betöltött lapon írd be a Nickname beviteli mezõjébe az oldalon regisztrált felhasználóneved, és kattints a Connect gombra! Amennyiben a rendszer regisztrációt kér, utasítsd el és járj el az elõbb leírtaknak megfelelõen! A mIRC szabályzatát ezen GYIK 6. pontjában olvashatod.


3. Miket kell tudnom általánosságban?

A. A Fórum és mIRC szabályok betartása mindenkire kivétel nélkül vonatkozik! A Fórumot és a mIRC-et bárki használhatja, aki regisztrált tagja az oldalnak, bármirõl véleményt nyilváníthat a megfelelõ fórum témákban vagy a mIRC beszélgetések során, természetesen a jó ízlés határain belül.

B. Megkülönböztetés akár faji, felekezeti vagy bármilyen szinten, mások szidalmazása vagy sértegetése, káromkodás, adminok idegesítése figyelmeztetést, vagy kitiltást is vonhat maga után! Kérünk titeket, hogy ne írjatok hülyeségeket a fórumba és olvassatok vissza!

C. Az adminok és moderátorok döntéseit nem kérdõjelezhetõek meg! Ellenkezõ esetben büntetést vonhat maga után.

D. A szabályok nem ismerete nem jogosít fel senkit a szabályok megszegéséért kiszabott ellenlépés elmulasztására!


4. Milyen lehetõségekre van mód a fórumban?

A. Új témák létrehozása mindenki számára engedélyezett. Figyeljetek oda, hogy ha egy adott téma már szerepel, akkor még egyszer ne hozzátok létre! Mindenki alaposan nézzen tehát körül.

B. Megfelelõ helyre írjatok! Válasszátok ki mindig, a megfelelõ témát, ahová a HSZ illik. A rossz helyre írt üzenetek áthelyezésre kerülnek a megfelelõ témába, az illetõ figyelmeztetésével egyetemben.

C. Admin és moderátor módosítások: Az adminoknak és moderátoroknak természetesen jogukban áll elbírálni az új témák szükségességét, vagy azok formai megjelenését. Továbbá bármely HSZ szerkesztésére vagy törlésére is jogosultak.

D. Admin PÜ-k: Az adminokat csak a valóban fontos dolgokkal kapcsolatban, vagy másokra nem tartozó kényes témák esetén keressétek meg Privát Üzenetben!


5. A hozzászólások írásakor mire kell figyelni?

A. Idézzétek egymást! Hozzászólásaitok legyenek követhetõek, aminek érdekében használjátok az Idézet gombot! Ha viszont olyannak válaszoltok aki az elõzõ hozzászólást írta, ne idézzetek feleslegesen, hiszen csak a helyet foglalja.

B. Spoiler tartalom (a témában olyan írások, amelyek mások számára nem kívánt tartalmak lehetnek, mint például egyes történetek végkifejletei, vagy egyes sorozatok, filmek részletes tartalma, leírása, vagy azokra való utalás) esetén mindenképpen használjátok az erre a célra való Spoiler gombot!

C. Ne dupla postoljatok! Egy tag egy témába írt két hozzászólása között - amely közvetlenül egymás után következik - legkevesebb 24 órának kell eltelnie!

D. OFFolás (egy adott témarészlet nem megfelelõ fórumtémában való kifejtése) esetén a nem a témába illõ részre használjátok az OFF gombot! Természetesen ez csak témarészletre vonatkozik, hiszen a témától teljesen elütõ hozzászólásoknak nincs helyük továbbra sem!

E. Szerkesszétek a hozzászólásaitokat! Amennyiben kifelejtettetek valamit az elõzõ HSZ-ból, vagy nem sokkal késõbb újabb dolgokat akartok írni ugyanabba a témába, szerkeszthetitek az elõzõt a Szerkesztés gomb segítségével!


6. A mIRC használatakor mire kell figyelni?

A. Az általános tudnivalók szabályzatpontban írtak hatványozottan vonatkoznak a chatelésre! A szabályszegésekért a mIRC-rõl való kitiltás, komolyabb vétségekért az oldalról való törlés jár!

B. A mIRC nem Fórum! A kifejtendõ témáitokat a Fórumban írjátok meg továbbra is! A mIRC egy chat, amely a beszélgetésre, az egymással való ismerkedésre, közvetlenebb kérdések feltételére való.

C. NE használjátok a mIRC-et hibajelentõnek! A hibák bejelentését továbbra is a Fórumban várjuk, a mIRC-en való bejelentéseket nem vesszük figyelembe!

D. A mIRC se nem disco, se nem sarki kocsma! Ha csak partizni támad kedved egy hosszú éjszaka után, inkább máshol éld ki magad, mert zavarhatsz másokat, akik beszélgetni járnak ide.

E. A moderátorok segítenek, de a szavuk szent! Ne kérdõjelezd meg a moderátorok döntéseit, ha úgy ítélik meg, hogy megszegtél valamilyen szabályt. Amennyiben segítségre van szükséged és a szabályzat, valamint a mellékelt útmutató sem oldja meg a problémát, fordulj bátran hozzánk!


7. Ki a moderátor és kikbõl lehet az?

A Moderátor ranggal automatikusan minden Admin rendelkezik. Rajtuk kívül minden Csapattag és Törzstag szintén rendelkezik ezzel a joggal, kivéve pár fórumot a Fórumon belül. A Moderátorok azonban csak a Fórum hozzászólásokat tudják moderálni, a hírek alatti hozzászólásokat nem! Kérünk minden Törzstagot és Csapattagot, hogy használja ki a rangjával járó lehetõségeket és segédkezzetek amikor csak tudtok a Fórum életében! Ezt elõre is köszönjük.© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!