Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6443
Legújabb tag: Eszteralma

Látogatók ma: 14460
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 14460
Összes látogatók: 49492438

Reklám

Kiemelt híreink

  GyIK: 02. Az oldal szabályzata II.
1. Viselkedési formák I.
Az oldalon, fórumon és sehol máshol NEM tûrjük el egymás szidalmazását, semmilyen formában! Akiket mégis egy ilyen fajta összetûzésen rajtakapunk, azon tagokat azonnali hatállyal egyszeri figyelmeztetés után, TÖRÖLJÜK az oldalról!


2. Viselkedési formák II.
Minden káromkodás, egymás megsértése, más tagok felidegesítése, provokálása, azonnali tagtörléssel és bannolással jár! Semmilyen atrocitást nem tûrünk az oldalon, fórumon!
Az adminok és moderátorok döntéseit ne kérdõjelezd meg és ne is kérdezz rá sehol, hogy ez, vagy az mért így van! Ha mégis megpróbálod, az elõbbiekben leírtak szerint figyelmeztetés után törlünk az oldalról! Adminok idegesítése nyilvánvaló és/vagy felesleges kérdésekkel szintén megrovást vonhat maga után!


3. Mikor lesz feltöltve a...? Fel lesz töltve a...? Mikor lesz folytatása a...?
Minden hírben és még a fórumon is tájékoztatunk mindenkit, mikor, mi lesz feltöltve!
A feltöltések folyamatosan történnek, hogy mikor lesz feltöltve bármi is (100%-osan) az csak is a feltöltõk szabadidejétõl függ!
Az, hogy mi lesz feltöltve, az csak is feltöltõk és a Fõadminok megegyezésétõl függ. Persze értelemszerûen a sokak által ismert és szeretett animékkel/mangákkal/rajzfilmekkel kezdjük! Azonban vegyétek figyelembe, hogy minden feltöltött mûhöz valamilyen lokalizáció elkészítése szükséges (szinkron, felirat, fordítás) ami idõbe telik, nem megy egyik napról a másikra!
Kéréseket, észrevételeket szívesen fogadunk, de CSAK a kijelölt fórumtémában fogadjuk el kéréseiteket, észrevételeiteket!


4. Kirakhatom a munkáitokat máshová is?
Igen, de nem minden esetben. Engedély nélkül nem rakhatod ki egy esetben sem a munkánkat! Írd meg a "Fórum/Az oldalról" fórumban az Engedélykérés témában vagy PÜ-ben a kérdéses projektet, írd le, hogy hová és milyen formában szeretnéd kirakni azt. Ilyenkor mindig elbírálásra kerül, hogy engedélyezzük-e a kirakást vagy nem. Abból ne indulj ki soha, hogy ha valakinek már engedélyeztük, akkor neked is fogjuk, mert ez nem így van. További infók a "Projektjeinkrõl, munkáinkról" címû GYIK menüpontban.


5. Csatlakozhatom a csapathoz valamilyen posztban?
IGEN. Amennyiben szeretnél segíteni nekünk és a csapatunk tagja akarsz lenni, olvasd el a Jelentkezés, segítségnyújtás, kapcsolat GYIK menüpontot, és járj el az ott leírtak szerint!


6. Lehetek Fõadmin, Admin, Törzstag?
NEM. Ezen rangokat, a Fõadminok osztják ki! Senki ne kérje a kinevezését!
Majd akik kiérdemelték, megkapják a megérdemelt rangjukat.


7. Mikor küldhetek Privát üzenetet (PÜ-t)?
Mindenkit megkérünk, hogy amennyire lehet, mellõzze a PÜ küldést hibákkal, és egyéb óhaj-sóhajokkal kapcsolatban az Adminok felé! A "mikor lesz kész… mikor töltitek fel… miért nem töltitek fel… miért töltitek fel…" kezdetû kérdésekre nem vagyunk hajlandóak válaszolni! Ugyanez vonatkozik az olyan kérdésekre is, amelyek a GYIK menüpontban le vannak írva. Amennyiben a Fórumban látunk ilyen kérdéseket, azok automatikusan törlésre kerülnek. Kérünk titeket, hogy olvassatok, mielõtt kérdeztek! Azok, akik túl sokszor és megfelelõ indokok nélkül zaklatnak minket PÜ-ben vagy e-mailben, elsõre 1 hetes, második esetben akár örökös bannolást (kitiltást) is kaphatnak!


8. A Fórum használata
A fórumon több topikot (témát) találtok. Mindenféle témát ki lehet beszélni, boncolgatni, de minden HSZ-t (hozzászólás) az adott témába lesz szíves írni mindenki és ezt a jó ízlés határain belül, nem sértegetve, provokálva vagy idegesítve másokat! Bõvebben A Fórum használata és szabályzata c. GYIK menüpont alatt olvashatsz a Fórumra vonatkozó szabályokról!


9. Van letöltés, de nem mûködik, nem jön be az oldal... mit tegyek?

Ha nem mûködik a letöltés, akkor kérünk mindenkit, hogy szóljatok a fórumon a "Hibabejelentés" témában! Akkor is, ha esetleg helyesírási hibát, hibás linkes képet, hiányos, rossz infókat találtok. Ne privát üzenetben zaklassátok az adminokat, fõadminokat!
Amennyiben az oldal nem jelenik meg többszöri próbálkozásra se, a következõ e-mail címen, vagy a Facebook oldalunkon lehet szólni:
info@dragonhall.hu
DragonHall+ Facebook
10. Hibabejelentés, személyesebb témával kapcsolatban

Ha a fórumon létrehozott "Hibabejelentés" címû témába nem szeretnéd beírni a gondodat, mert személyes jellegû, (pl. jelszó hiba, e-mail cím stb.), akkor szintén írhatsz a fentebb már megjelölt e-mail címeinkre. Napi jelleggel, valamelyik fõadmin (BrollySSJ4, Dumet) ellenõrzi a segélykéréseket, bármilyen magánjellegû témában. Az elõbb említett címekre CSAK és kizárólag magáncélú témában írjon mindenki. Ha ez nem így van, akkor az illetõ által küldött levélre nem vagyunk hajlandóak válaszolni! Mindenki legyen szíves az itt regisztrált címérõl levelet írni! Vagy a levél végére egy nevet biggyeszteni, hogy tudjuk, kirõl van szó!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!