Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Szamurájok kora - Harc Japánért Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Szamurájok kora - Harc Japánért Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× A szentjánosbogarak fényének erdeje

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 14
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6871
Legújabb tag: negan204

Látogatók ma: 4382
Online látogató: 14
Látogatók a hónapban: 324642
Összes látogatók: 52349417

Reklám

Kiemelt híreink

  GyIK: 08. Saját képgaléria használata
1. Mi ez a Saját képgaléria?

Ezt a galériát minden egyes regisztrált felhasználó maga szerkesztheti, amiben létrehozhat magának akár több albumot is. Ezekbe az albumokba tölthetõek fel a képek. Nagy elõnye az eddigiekkel szemben, hogy nem kell Admin jóváhagyásra várni, vagy szerkesztést kérni, a felhasználó maga szerkesztheti az albumait, képeit.


2. Hogyan tudok albumokat létrehozni?

A képfeltöltés elõtt albumot(okat) kell létrehozni:
- A Felhasználói Panelban a Saját képgaléria linkre kattintva érhetõ el a galéria kezelõi felülete.
- Töltsd ki értelemszerûen az Album létrehozása résznél megjelent adatlapot! Az album nevének nevének minden esetben a saját felhasználóneveddel kell kezdõdnie, hogy beazonosítható legyen az albumod!
- Több albumot is létrehozhatsz, ebben az esetben legyen megfelelõen megkülönböztetve egymástól, és mindegyik nevének az elején legyen ott a felhasználóneved.
- Amennyiben egy album elkészült, a Szerkesztés linkkel tudod módosítani az albumodat, a Törléssel pedig ki tudod törölni.
- Figyelem! Ne hozz létre feleslegesen sok albumot! Lehetõleg max. 2-3 albumnál ne legyen több, de sok jó kép, kis helyen is elfér (vagyis egy albumban).


3. Hogyan tudok képeket feltölteni?

Miután egy album elkészült, már tudsz képeket feltölteni:
- A Miniatûr képre vagy ennek hiánya esetén a Nincs miniatûr linkre kattintva tudsz belépni az albumodba.
- A Kép hozzáadása adatlapot értelemszerûen kitöltve tudsz egyesével feltölteni képeket.
- Minden képhez írd oda a leírásba, hogy mely animékkel/mangákkal/rajzfilmekkel kapcsolatos. Ez fõként a kevésbé ismert alkotások esetében fontos, de célszerû mindenhol alkalmazni. (pl. Téma: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan).
- Amennyiben szeretnéd, hogy a képeidet értékelhetõek, vagy hozzászólhatóak legyenek, hagyd bejelölve az Értékelés és a Hozzászólás engedélyezését.
- A képeidet utólag a Szerkesztés linkkel tudod módosítani, a Törléssel pedig kitörölni.
- Minden egyes kép az oldal tárhelyére kerül feltöltésre. Amennyiben valamelyik feltöltött kép eltûnik, vagy nem töltõdik fel sokadik próbálkozásra sem, keresd fel valamelyik Adminisztrátort.


4. Milyek képeket tölthetek fel?

Elsõsorban saját készítésû rajzokat, képeket, vagy az animés/mangás gyûjteményedrõl készült fotókat tölthetsz fel, ezeket várjuk leginkább.

Ha NEM saját készítésû képet akarsz feltölteni, azt mindenképpen különítsd el a saját képeidtõl: pl. másik albumba rakod, és az album nevében jelzed, hogy ezek nem a saját képeid: pl. X kedvenc képei.

A további követelményeket a "Fan szekció szabályzata" címû GYIK-ben olvashatod el.© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!