Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6460
Legújabb tag: hpi2105

Látogatók ma: 6017
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 147097
Összes látogatók: 49625075

Reklám

Kiemelt híreink

  GyIK: 07. A Profil használata
1. Mi az a Profil és hogyan szerkeszthetem?

Minden egyes regisztrált tag rendelkezik egy Profil oldallal, amelyen a legfontosabb információkat tudod megadni. Az alábbiakra van lehetõséged:
- Új privát üzenet írása, privát üzenetek kezelése
- Személyes adatok megadása (lakóhelyed, születésnapod, nemed, weblapod címe, MSN cím)
- Dizájn téma kiválasztása (dizájnváltás)
- Idõeltolódás beállítása
- Jelszó és e-mail cím megváltoztatása
- Avatar kép kiválasztása, feltöltése
- Avatar Stúdió használata
- Aláírás megírása
- Magamról mezõ kitöltése (leírás magadról)
A profilod szerkesztésére a baloldalt található "Profil szerkesztése" linkre kattintva van lehetõséged. A profilod megtekintését a baloldalt található Statisztika panelon a nevedre kattintva tehet meg. A profil lehetõségei a jövõben természetesen jelentõsen bõvülnek majd.


2. Privát üzenetek (PÜ) küldése, kezelése

A "Profil szerkesztése" linkre kattintva megjelenõ szerkesztõfelületen kattints az "Új privát üzenet írása" linkre! A feljövõ ablakban tudod megírni az üzenetedet, felül pedig a listából kiválasztani azt, hogy kinek írod. A "Bejövõ" és az "Elküldött" linkekre kattintva tudod megjeleníteni a bejövõ illetve az elküldött üzeneteidet. Ha túl sok Bejövõ üzeneted van, nem árt, ha néha törlöd a régebbieket, hogy az újabbaknak legyen helye, mivel ha eléri a kritikus határt a PÜ-k száma, nem kapod meg az újabbakat.


3. Személyes adatok szerkesztése, dizájn téma választása, idõeltolódás

A "Profil szerkesztése" linkre kattintva megjelenõ szerkesztõfelületen kattints a "Személyes adatok szerkesztése" linkre! Itt töltsd ki azokat a mezõket, amelyeket szeretnéd, hogy megjelenítsen a profil.
Ha dizájnt akarsz váltani, válaszd ki az alul látható felsõ listában a megfelelõ dizájn nevét. Amennyiben az idõeltolódáson akarsz változtatni, ugyanitt az alsó listában válaszd ki az eltolódás mértékét. Ha mindent szerkesztettél, amit akartál, nyomd meg az alul látható Mentés gombot.


4. Jelszó és e-mail cím megváltoztatása

A "Profil szerkesztése" linkre kattintva megjelenõ szerkesztõfelületen kattints az "E-mail és jelszó" linkre! Jelszó megváltoztatáshoz írd be a régi jelszavadat majd az újat kétszer. E-mail megváltoztatásához írd át a címedet az újra. A beállítások mentéséhez kattints a "Mentés" gombra.


5. Avatar kép kiválasztása, feltöltése

A "Profil szerkesztése" linkre kattintva megjelenõ szerkesztõfelületen kattints az "Avatar" linkre! Avatar beállítására két lehetõséged is van:
- Saját Avatar feltöltése az oldalra
- Avatar Stúdió használata (lásd következõ pontban)
Saját Avatar feltöltéséhez kattints a Tallózás gombra, és válaszd ki a számítógépeden található képet a Megnyitás gombbal. Ha a kép a neten található, értelemszerûen töltsd le elõbb a gépedre, hogy utána fel tudd tölteni. Netes linkelésre azért nincs mód, mert a képek elérhetõsége gyakran változik, nem mindig elérhetõek. Az Avatar feltöltéssel a képeid biztos helyre kerülnek, ahonnan mindig elérhetõek maradnak.
Az Avatar feltöltés szabályai:
- A kiválasztott képed felbontása ne haladja meg a 200x200 képméretet!
- A kiválasztott képed ne haladja meg a 100 kbyte méretet!
- A kiválasztott képed JPG, PNG vagy GIF kiterjesztésû lehet!
Ha túl nagy a képed a feltételeknek, kicsinyítsd össze, vagy ronts a minõségen minimálisan, egy 200x200-as képen ezek az apró változtatások nem lesznek érzékelhetõek.


6. Avatar Stúdió használata

Az Avatar Stúdió az oldal dizájnere által összeállított képgaléria, amelybõl bármelyik kép beállítható a saját avatarodnak. Amennyiben nem akarsz saját kezûleg avatart készíteni, érdemes az Avatar Stúdióból választanod képet. Természetesen a választék minden esetben korlátozott, de folyamatosan bõvül a kínálat.
Használata:
- Kattints az Avatar Stúdió indítása gombra az Avatar beállítás képernyõjén!
- Az "Avatar kategória" mellett található legördülõ menüben válaszd ki annak az animének / rajzfilmnek a nevét, amelybõl képet szeretnél választani, és nyomd meg a Kiválaszt gombot.
- A megjelenõ galériában jelöld ki azt a képet, amelyiket szeretnéd, a kép alatt található rádiógombbal, majd nyomd meg legalul a Mentés gombot. Csak akkor menti el a képed, ha megnyomtad a Mentés gombot!
- Várd meg, míg a program feldolgozza a beállítást, és máris beállítottad az Avatar képedet.


7. Aláírás és a Magamról mezõk megírása

Ebben a két mezõben olyan szövegeket, idézeteket, esetleg képeket adhatsz meg, amelyeket meg akarsz osztani magadról, vagy csak ki akarsz írni.
Az aláírásod szerkesztéséhez a "Profil szerkesztése" linkre kattintva megjelenõ szerkesztõfelületen kattints az "Aláírás" linkre! A szövegdobozban írd meg az aláírásodat (használhatsz a fórumban is használható kódokat, pl. színezés, kisbetû-nagybetû, képek stb.). Ha kész vagy, nyomd meg a Mentés gombot.
A Magamról mezõ szerkesztéséhez a "Profil szerkesztése" linkre kattintva megjelenõ szerkesztõfelületen kattints a "Magamról" linkre! A szövegdobozban írd meg a saját bemutatkozásodat (használhatsz a fórumban is használható kódokat, pl. színezés, kisbetû-nagybetû, képek stb.). Ha kész vagy, nyomd meg a Mentés gombot.© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!